Organisaties / Gemeente Wageningen
Gemeente Wageningen
Markt 22, 6701 CZ Wageningen, Nederland
Gelderland
Als zzp'er op zoek naar een nieuwe inhuuropdracht? Ontdek Gemeente Wageningen! Gelegen in Gelderland, is deze bloeiende gemeente met een rijke academische sfeer en innovatieve projecten de ideale plek voor zelfstandige professionals. Word onderdeel van deze inspirerende gemeenschap.

Over Gemeente Wageningen

Wageningen, wereldstad in zakformaat
Wageningen is een unieke stad met ongeveer 40.000 inwoners met een internationaal karakter. Als City of Life Sciences werkt Wageningen volop aan de kwaliteit van leven. Denk bijvoorbeeld aan innovaties op het gebied van voeding, gezondheid en duurzaamheid. Wageningen is ook de stad van de vrijheid met een sociaal gezicht en trotse inwoners. Binnen het gemeentehuis wordt gewerkt vanuit de Wageningse waarden (sociaal, duurzaam, betrokken en gelijkwaardig). Typerend voor de werkcultuur is het eigenzinnige karakter en het werken vanuit het hart.

Bij gemeente Wageningen staat plezier in je werk centraal, dit alles in een schitterend Stadhuis midden in het centrum. Je werktijden zijn flexibel met de mogelijkheid thuis te werken, zodat je werk en privé goed kunt combineren. Werken bij gemeente Wageningen is kiezen voor een baan waarbij je maatschappelijke impact kunt maken en voor een omgeving waar je volledig jezelf kunt zijn. Dit doe je in een organisatie die vorig jaar genomineerd was als één van de beste overheidsorganisaties.