Organisaties / Gemeente Waddinxveen
Gemeente Waddinxveenn
Beukenhof 1, 2741 HS Waddinxveen, Nederland
Zuid-Holland
Ben jij een zzp'er op zoek naar nieuwe inhuuropdrachten? Bij Gemeente Waddinxveen krijg je de kans om je expertise in te zetten. Als gemeente met een dynamisch karakter bieden wij volop mogelijkheden voor zelfstandige professionals zoals jij. Ontdek de kansen van werken bij Gemeente Waddinxveen.

Over Gemeente Waddinxveenn

Werken bij Waddinxveen
Onze 200 medewerkers werken aan een veilige, aangename en duurzame gemeente voor ruim 30.000 inwoners. Een gemeente waar iedereen zich thuis voelt en zichzelf kan zijn. Kom jij daar op je eigen manier aan meewerken? Dan krijg je ook veel terug. Een plek op de grens tussen stad en platteland. Een fijne plek om te wonen, te bezoeken en te ondernemen. Groot genoeg om zelfstandig te zijn en klein genoeg voor dorpse gezelligheid. En een plek waar we jouw bijdrage belangrijk vinden. 

Waddinxveen: een fijne plek om te werken
Wij werken in een open sfeer met elkaar samen. Omdat we niet zo’n grote organisatie zijn, kennen we elkaar goed. Dat maakt het makkelijk om bij collega’s langs te gaan en we helpen elkaar graag. Het betekent ook dat je werk breed en afwisselend is. Daarbij vertrouwen we erop dat jij en je team zelf het beste weten hoe jullie je werk moeten doen. Of dat nu buiten is, in je eigen huis of in ons gemeentehuis.

We geven je verantwoordelijkheid en vrijheid, maar je krijgt nog meer:

  • werk dat belangrijk is voor onze inwoners 

  • een goede balans tussen werk en privé

  • echte aandacht voor jou als medewerker

  • nieuwsgierigheid naar jouw goede ideeën

  • veel kansen om jezelf te ontwikkelen