Organisaties / Gemeente Hoorn
Gemeente Hoorn
Nieuwe Steen 1, 1625 HV Hoorn, Nederland
Noord-Holland
Als zzp'er op zoek naar een nieuwe inhuuropdracht? Ontdek werken bij de gemeente Hoorn! Gelegen in Noord-Holland, biedt deze gemeente volop kansen! Met haar rijke historie, prachtige landschap en diverse projecten is werken hier een unieke ervaring. Kom bijdragen aan de bloei van Hoorn!

Over Gemeente Hoorn

De keuze voor gemeente Hoorn als werkgever zou niet al te moeilijk moeten zijn. Alles is aanwezig: uitdaging, inhoud, een maatschappelijke bijdrage. En laten we de stad zelf niet vergeten. Want wat is Hoorn mooi en leuk. En wat liggen er een prachtige uitdagingen. Werken bij gemeente Hoorn betekent werken voor 75.000 inwoners in diverse wijken. Voor duizenden bezoekers uit binnen- en buitenland. Voor een sterk staaltje geschiedenis. Voor muzikale en culturele evenementen waar je u tegen zegt. Nou ja, zo kunnen we nog wel even doorgaan natuurlijk. Maar laten we een ding niet vergeten: de toekomst!

Een klimaatneutrale toekomst met voldoende woningen en een verbeterde verbinding met Amsterdam. Een toekomst met het grootste stadsstrand van Nederland, goede zorg, meer werkende inwoners en minder armoede en schulden. Een toekomst waarin we een heel aantrekkelijk stationsgebied ontwikkelen voor ondernemers, inwoners en forensen. Een waslijst aan uitdagingen waar we met zijn allen op z’n Westfries de schouders onder zetten!