Organisaties / Gemeente Hellevoetsluis
Gemeente Hellevoetsluis
Oostzanddijk 26, 3221 AL Hellevoetsluis, Nederland
Zuid-Holland
Kom werken als zzp'er bij de gemeente Hellevoetsluis, gelegen in Zuid-Holland! Met onze compacte organisatie bieden we volop kansen in een dynamische werkomgeving. Ontdek het unieke karakter van werken bij een gemeente die bekend staat om haar historisch maritieme sfeer en uitdagende projecten.

Over Gemeente Hellevoetsluis

Er gebeurt veel in Hellevoetsluis. De vestingstad aan het Haringvliet is continu in ontwikkeling. De veelzijdigheidvan de gemeente en de ontwikkelingen die ze doormaakt, zorgt voor een dynamiek die dagelijks voelbaar is binnen de afdelingen van de gemeente Hellevoetsluis.

De organisatie, waar circa 250 medewerkers werkzaam zijn, kenmerk zich door de informele sfeer. Werken bij de gemeente Hellevoetsluis is daarom anders: minder hiërarchisch, minder formeel. Een gemeente waar je je verder kan ontwikkelen in een grote mate van zelfstandigheid. Van planontwikkeling voor woningbouw, tot Citymarketing en van uitbreiding bedrijventerreinen tot wijk- en buurtaanpak; de lokale èn regionale projecten maken Hellevoetsluis een dynamische gemeente met veel uitdagingen voor haar medewerkers. We hebben geen strak carrièreplan voor je klaarliggen, maar stimuleren je individuele ontwikkeling binnen de mogelijkheden van de organisatie. Opleidingen en trainingen horen daar uiteraard bij. Heb je een gezonde dosis inzicht, zelfstandigheid en net als ons een no-nonsense mentaliteit, dan biedt de gemeente Hellevoetsluis je een inspirerende omgeving waarin je jezelf verder kunt ontplooien.

De toekomst
De gemeente Hellevoetsluis blijft voortdurend vooruit kijken. We investeren in mensen, plannen en in een flexibele, klantgerichte organisatie. Een toekomst gericht op burgers, bedrijven, relaties en op jou! Ben je nieuwsgierig geworden naar jouw mogelijkheden binnen onze organisatie, kijk dan eens bij onze huidige vacatures. Onze nieuwe medewerkers zijn jonge, ambitieuze ambtenaren, die met ons willen werken aan kwaliteit. Uitstekende communicatieve vaardigheden, inzicht, creativiteit en integriteit behoren tot je basisbagage die je hier verder uit wilt breiden.