Organisaties / Gemeente Goeree-Overflakkee
Gemeente Goeree-Overflakkee
Kon. Julianaweg 45, 3241 XB Middelharnis, Nederland
Zuid-Holland
Werken als zzp'er in Goeree-Overflakkee? Ontdek de gemeente gelegen in Zuid-Holland, met ruim 50.000 inwoners. De organisatie biedt diverse inhuuropdrachten en een onderscheidend karakter: een hechte gemeenschap waar betrokkenheid en duurzaamheid centraal staan. Ga voor uitdaging in onze regio!

Over Gemeente Goeree-Overflakkee

Op Goeree-Overflakkee wordt hard gewerkt. Dat heeft ons ook ver gebracht. Tegelijkertijd wordt er naast het werk ook volop genoten van het eilandleven. Om de eenvoudige reden dat het eiland té veel mooie dingen biedt om links te laten te liggen. Ben je sportief, natuurliefhebber, strandganger, watersporter, zonaanbidder, rustzoeker of fijnproever? Hier kun je het perfect combineren met je baan. 

Alsof je altijd op vakantie bent
Het mooie aan werken op een eiland is dat je dagelijks dichtbij alle faciliteiten bent waarvoor duizenden mensen jaarlijks naar hier komen om vakantie te vieren.  Kom je hier werken, dan krijg je alle mogelijkheden die het eiland biedt er zo maar bij. Alsof je altijd op vakantie bent! Een mooiere secundaire arbeidsvoorwaarde kun je je niet wensen.