Organisaties / Gemeente Barneveld
Gemeente Barneveld
Raadhuisplein 2, 3771 ER Barneveld, Nederland
Gelderland
Barneveld is een gemeente in het midden van Nederland, in de provincie Gelderland, regio Gelderse Vallei. De hoofdplaats is de gelijknamige plaats Barneveld. De gemeente telt 60.617 inwoners en heeft een totale oppervlakte van 176,66 km², waarvan 175,90 km² land en 0,76 km² water.

Over Gemeente Barneveld

Barneveld heeft ruim 57.000 inwoners en verwacht de komende jaren te groeien naar 65.000 inwoners. Als middelgrote gemeente heeft de Gemeente Barneveld de juiste maat voor aantrekkelijke en ambitieuze projecten waarin we slagvaardig en flexibel opereren. De Gemeente Barneveld voert veel werkzaamheden zelf uit, diversiteit is er dus volop. De organisatie staat voor dynamiek, slimme innovatieve oplossingen en vlot schakelen en doen de dingen graag eenvoudig en goed (lean!).

De gemeente Barneveld werkt vraaggericht. De organisatie luisteren naar haar inwoners en houdt vast aan het principe 'afspraak is afspraak'. De focus ligt naar buiten door samenwerking en deelname in verschillende netwerken.

De gemeente Barneveld zoekt talenten die proactief, innovatief en out-of-the-box kunnen handelen. Deze organisatie houdt niet van hiërarchische structuren, maar is juist gemakkelijk in de omgang met elkaar en is ingericht met het oog op een open cultuur en het neerzetten van prestaties.