Organisaties / Gemeente Assen
Gemeente Assen
Noordersingel 33, 9401 JW Assen, Nederland
Drenthe
Bent u als zzp'er op zoek naar een nieuwe inhuuropdracht? Ontdek de mogelijkheden bij de gemeente Assen! Gelegen in Drenthe bieden wij diverse opdrachten voor freelancers. Met onze compacte organisatie en betrokken team creëren we een inspirerende werkomgeving! Ervaar de unieke charme van Assen!

Over Gemeente Assen

De gemeente Assen is een dynamische organisatie gelegen in het hart van het prachtige Drenthe. Met ruim 68.000 inwoners is Assen een middelgrote gemeente met een rijk cultureel erfgoed en een bloeiend ondernemersklimaat. Als zzp'er bieden wij u een unieke kans om deel uit te maken van ons team en bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van onze stad.

Binnen de gemeente Assen heerst een inspirerende werksituatie waarin uw talenten tot bloei kunnen komen. We geloven in de kracht van samenwerking en bieden een open en collegiale werkomgeving waarin u kunt groeien als professional. Onze organisatie kenmerkt zich door een platte structuur en een directe en informele communicatie. U krijgt de ruimte om eigen initiatieven te ontplooien en uw expertise in te zetten voor de gemeenschap.

Onze kernwaarden vormen de basis van ons handelen. We staan voor betrokkenheid, professionaliteit, transparantie en resultaatgerichtheid. Als zzp'er wordt u gewaardeerd om uw flexibiliteit en ondernemerschap, waarbij u bijdraagt aan het behalen van concrete resultaten. U krijgt de mogelijkheid om samen te werken met enthousiaste en gedreven collega's, zowel binnen uw eigen vakgebied als daarbuiten. Dit biedt een brede en gevarieerde werkomgeving waarin geen dag hetzelfde is.

Wat werken bij de gemeente Assen echt kenmerkt, is onze focus op innovatie en duurzaamheid. We zetten in op slimme oplossingen en willen vooroplopen op het gebied van technologische ontwikkelingen. Als zzp'er kunt u uw expertise inzetten om bij te dragen aan deze ambitieuze doelen. Of het nu gaat om de ontwikkeling van een duurzaam mobiliteitsbeleid, de implementatie van smart city-oplossingen of het stimuleren van een circulaire economie, uw bijdrage wordt gewaardeerd en maakt het verschil.

Daarnaast biedt werken bij de gemeente Assen u de kans om nauw samen te werken met diverse stakeholders, zoals burgers, ondernemers en maatschappelijke organisaties. U krijgt de mogelijkheid om bruggen te slaan tussen verschillende belangen en bij te dragen aan de leefbaarheid en het welzijn van onze stad. Uw werk draagt direct bij aan het vormgeven van de toekomst van Assen.

Kortom, werken bij de gemeente Assen als zzp'er biedt u een uitdagende en veelzijdige werkomgeving, waarin u uw talenten kunt benutten en waarde kunt toevoegen aan de gemeenschap. Samen werken we aan een innovatieve, duurzame en leefbare stad. Sluit u aan bij ons team en maak het verschil!