Organisaties / Albeda
Albeda
Prins Alexanderlaan 41, 3068 PN Rotterdam, Nederland
Zuid-Holland
Kom werken bij Albeda! Wij vinden professionaliteit, ontwikkeling en kwaliteit belangrijk. In de verschillende colleges en bij de stafafdelingen werken de teams met creativiteit, passie en flexibiliteit dag in dag uit aan de toekomst van onze studenten. Wij zijn een inclusieve school.

Over Albeda

Iedereen telt mee en doet er toe. Het vakmanschap van onze docenten & instructeurs wordt ingezet voor kwaliteit en vernieuwing. De onderwijsteams werken hiervoor samen met bedrijven, maatschappelijke instellingen en buurtorganisaties. Bij Albeda draait alles om het onderwijs en het leren van en met studenten en medewerkers.

Over Albeda
Albeda is een regionaal opleidingscentrum in Rotterdam en omgeving. Met kleinschalig, herkenbaar en aantrekkelijk onderwijs voor vakmanschap en burgerschap, vormgegeven in colleges. We bouwen samen met bedrijven aan een ondernemende school voor beroepsonderwijs in de stad en de regio. Daarbij werken we intensief samen met de onderwijsinstellingen in onze omgeving, zowel het toeleverend als het vervolgonderwijs.

Over onze medewerkers
Bij Albeda werken talentvolle, enthousiaste en gemotiveerde mensen. Onze medewerkers vinden professionaliteit, ontwikkeling en kwaliteit belangrijk. En onze medewerkers vertellen je hier graag meer over. Elke medewerker is zich bewust van zijn voorbeeldrol als mens, burger en professional. Zet zich in voor gelijke kansen, inclusie en studiesucces en leert de student zich te bewegen in de maatschappij en de juiste vaardigheden die hiervoor nodig zijn te hanteren.