Organisaties / (Talentenregio) Gemeente Olst-Wijhe
Gemeente Olst-Wijhe
Raadhuisplein 1
Overijssel
Ervaar de mogelijkheden van werken als zzp'er bij gemeente Olst-Wijhe! Gevestigd in het prachtige Overijssel, biedt deze middelgrote gemeente volop kansen voor freelancers. Met een betrokken organisatie kun je hier jouw expertise optimaal benutten. Ontdek de unieke werkomgeving van Olst-Wijhe!

Over Gemeente Olst-Wijhe

Gemeente Olst-Wijhe, gelegen in het prachtige Overijssel, biedt een inspirerende werkomgeving voor zzp'ers die op zoek zijn naar uitdagende inhuuropdrachten. Met een middelgrote omvang combineert deze gemeente het beste van twee werelden: de professionaliteit en structuur van een grotere organisatie, gecombineerd met de persoonlijke betrokkenheid en flexibiliteit van een kleinere gemeente.

In Olst-Wijhe staat samenwerking centraal. Als zzp'er kun je rekenen op een ondersteunende omgeving waarin je jouw expertise kunt delen en samen kunt werken met andere professionals. De gemeente hecht veel waarde aan interdisciplinair werken, waarbij verschillende vakgebieden en disciplines worden samengebracht om innovatieve oplossingen te creëren voor de uitdagingen van de gemeenschap.

Bij gemeente Olst-Wijhe zijn de kernwaarden betrokkenheid, transparantie en duurzaamheid. Betrokkenheid komt tot uiting in de nauwe samenwerking met inwoners, ondernemers en maatschappelijke organisaties. Er wordt geluisterd naar de behoeften en ideeën van de gemeenschap en er wordt actief gezocht naar mogelijkheden om deze te realiseren. Transparantie staat hoog in het vaandel, zowel intern als extern. De gemeente streeft ernaar om open en duidelijk te communiceren en verantwoording af te leggen over genomen beslissingen. Duurzaamheid is een belangrijk speerpunt, waarbij de gemeente zich richt op het creëren van een toekomstbestendige leefomgeving en het bevorderen van groene initiatieven.

Werken bij gemeente Olst-Wijhe biedt verschillende kenmerkende voordelen. Allereerst is er volop ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Als zzp'er krijg je de kans om jezelf te blijven uitdagen en nieuwe vaardigheden op te doen. Daarnaast wordt er veel waarde gehecht aan een goede werk-privébalans. De gemeente ondersteunt flexibele werktijden en thuiswerkmogelijkheden, zodat je als zzp'er jouw eigen werkschema kunt bepalen. Dit zorgt voor een optimale balans tussen werk en privéleven.

Een ander onderscheidend kenmerk is de platte organisatiestructuur. Bij gemeente Olst-Wijhe zijn de lijnen kort en is er een informele en collegiale sfeer. Hierdoor is er ruimte voor eigen initiatief en wordt er veel waarde gehecht aan jouw inbreng en ideeën. Binnen deze stimulerende omgeving kun je als zzp'er echt het verschil maken en bijdragen aan de groei en ontwikkeling van de gemeente.