Organisaties / (Talentenregio) Gemeente Meppel
Gemeente Meppel
Grote Oever 26, 7941 BJ Meppel, Nederland
Drenthe
Ben je een zzp'er op zoek naar een nieuwe inhuuropdracht? Ontdek werken bij de gemeente Meppel! Gelegen in Drenthe, biedt deze middelgrote gemeente met ruim 33.000 inwoners diverse mogelijkheden. Een hechte gemeenschap in een organisatie van 400 medewerkers maakt werken bij de gemeente Meppel uniek!

Over Gemeente Meppel

Bij ons wil je komen werken! Je krijgt de ruimte om je te ontwikkelen en je werkt met plezier aan je opgaven. De gemeente is regelmatig op zoek naar nieuwe collega's!

Meppel zet zich als samenleving neer als de gelukkigste en meest gastvrije stad. Kernwaarden die daar bij horen zijn: geluk, gastvrij, ondernemend, knooppunt, groen, karakteristiek.Het is een groeiende gemeente met ruim 35.000 inwoners en bestaat uit Broekhuizen, Meppel, Nijeveen, Rogat en de Schiphorst. Meppel is ook ondernemend en speelt pragmatisch in op kansen.

De gemeente Meppel is trots op haar rijke historie en heeft een gevarieerd takenpakket. Met ongeveer 400 medewerkers zetten we ons dagelijks in voor de belangen van de ruim 33.000 inwoners. Als zzp'er krijg je bij de gemeente Meppel de kans om waardevolle bijdragen te leveren aan de ontwikkeling van de stad en haar omgeving.

Wat werken bij de gemeente Meppel zo bijzonder maakt, zijn de kernwaarden die in ons DNA verweven zijn. Wij hechten veel waarde aan samenwerking, transparantie en maatschappelijke betrokkenheid. Als zzp'er word je onderdeel van een team dat zich inzet voor het welzijn en de groei van de gemeenschap. Je krijgt de mogelijkheid om je eigen expertise en ervaring in te zetten, terwijl je profiteert van een ondersteunende en inclusieve werkomgeving.

Werken bij de gemeente Meppel betekent dat je betrokken bent bij uiteenlopende projecten en beleidsvraagstukken. Of het nu gaat om stadsontwikkeling, duurzaamheid, sociaal welzijn of economische groei, jouw inbreng wordt gewaardeerd en je hebt de mogelijkheid om écht het verschil te maken. We bieden een flexibele werksituatie waarin je als zzp'er je eigen expertise kunt inzetten en tegelijkertijd kunt profiteren van de voordelen van werken in een georganiseerde structuur.

Daarnaast biedt de gemeente Meppel diverse mogelijkheden voor persoonlijke groei en ontwikkeling. We stimuleren eigen initiatief en bieden ruimte voor innovatie. Met trainingen, workshops en coachingstrajecten investeren we in jouw professionele groei, zodat je het beste uit jezelf kunt halen.

Als zzp'er bij de gemeente Meppel maak je deel uit van een organisatie die trots is op haar inwoners en omgeving. Samen werken we aan een bloeiende gemeenschap waarin iedereen zich thuis voelt. Ontdek de kansen en mogelijkheden die werken bij de gemeente Meppel te bieden heeft.