Organisaties / (Talentenregio) Gemeente Heerde
Gemeente Heerde
Eperweg 5, 8181 ET Heerde, Nederland
Gelderland
Wil je als zzp'er werken in een gemeente met een warme en gemoedelijke sfeer? Dan is Gemeente Borne dé plek voor jou! Gelegen in het prachtige Twente, biedt deze middelgrote gemeente volop kansen. Met ruim 22.000 inwoners en een compacte organisatie, sta je hier dichtbij de lokale samenleving!

Over Gemeente Heerde

Gemeente Borne is een dynamische en gastvrije organisatie gevestigd in het prachtige Twente. Met ruim 22.000 inwoners en een compacte gemeenteorganisatie, biedt werken bij Gemeente Borne een unieke ervaring waarin je echt het verschil kunt maken.

Bij Gemeente Borne sta je als zzp'er/freelancer dichtbij de lokale samenleving. De gemeente is gelegen in een groene omgeving, omringd door karakteristieke dorpen en het fraaie landschap van Twente. Hierdoor krijg je de kans om te werken in een omgeving waar rust en ruimte samenkomen met bruisende activiteiten en een bloeiend verenigingsleven. De nabijheid van steden zoals Enschede en Hengelo biedt tevens een breed scala aan culturele en recreatieve mogelijkheden.

De werksituatie bij Gemeente Borne is kenmerkend voor een hechte gemeenschap. De organisatie kent een informele werksfeer waarin persoonlijk contact en samenwerking centraal staan. Als zzp'er/freelancer ben je geen buitenstaander, maar word je warm verwelkomd in een team van betrokken professionals. Je hebt de mogelijkheid om je expertise en creativiteit in te zetten voor de lokale gemeenschap, waarbij je directe invloed hebt op het welzijn en de ontwikkeling van de inwoners.

De kernwaarden van Gemeente Borne vormen de leidraad voor het handelen binnen de organisatie. Integriteit, betrouwbaarheid en transparantie zijn belangrijke pijlers die ervoor zorgen dat de gemeente op een verantwoorde en effectieve manier haar taken uitvoert. Daarnaast staat Gemeente Borne bekend om haar innovatieve karakter. De organisatie is voortdurend op zoek naar nieuwe manieren om de dienstverlening te verbeteren en in te spelen op de veranderende behoeften van de inwoners.

Wat werken bij Gemeente Borne echt onderscheidend maakt, is de ruimte die je krijgt om zelfstandigheid en verantwoordelijkheid te tonen. Als zzp'er/freelancer heb je de mogelijkheid om je eigen expertise in te zetten en eigen projecten te initiëren. Gemeente Borne waardeert ondernemerschap en biedt flexibiliteit, zodat je kunt werken op een manier die bij jou past.

Ben jij een zzp'er/freelancer die op zoek is naar een nieuwe inhuuropdracht? Gemeente Borne biedt een uitdagende werkomgeving waarin je kunt groeien en waar je impact kunt maken op het lokale niveau. Ontdek de mogelijkheden die deze gastvrije gemeente te bieden heeft en vind jouw plek binnen Gemeente Borne.