Organisaties / (Talentenregio) Gemeente Hattem
Gemeente Hattem
Markt 1, 8051 EZ Hattem, Nederland
Gelderland
Op zoek naar een nieuwe inhuuropdracht als zzp'er? Werk bij Gemeente Hattem, gelegen in Gelderland, met zijn rijke historie en natuurpracht. Ontdek de voordelen van werken bij deze onze gemeente met ruim 12.000 inwoners. Bij ons kun je rekenen op een betrokken werkomgeving en ontdek jouw expertise!

Over Gemeente Hattem

Gemeente Hattem, gelegen in het prachtige Gelderland, biedt een inspirerende werkomgeving voor zzp'ers en freelancers. Met ruim 12.000 inwoners heeft onze gemeente een gezellige en hechte gemeenschap waar jij als professional van toegevoegde waarde kunt zijn.

Werken bij Gemeente Hattem betekent deel uitmaken van een middelgrote organisatie die zich inzet voor de belangen van de inwoners. Onze organisatie kenmerkt zich door een open en transparante cultuur, waarin samenwerking en innovatie centraal staan. Bij ons krijg je de ruimte om jouw expertise te benutten en bij te dragen aan de ontwikkeling van de gemeente.

Als zzp'er kun je rekenen op een diverse werksituatie bij Gemeente Hattem. We hebben een breed scala aan opdrachten en projecten, variërend van beleidsontwikkeling en projectmanagement tot sociaal werk en IT-opdrachten. Je hebt de mogelijkheid om jouw eigen specialisatie in te zetten en tegelijkertijd nieuwe vaardigheden te ontwikkelen. Dit zorgt voor een dynamische werkomgeving waarin geen dag hetzelfde is.

Onze kernwaarden vormen de basis van ons handelen. We hechten grote waarde aan betrokkenheid, integriteit en resultaatgerichtheid. Als gemeente streven we ernaar om altijd in contact te staan met de inwoners en hun behoeften centraal te stellen. We werken samen met andere organisaties en partners om duurzame oplossingen te realiseren die bijdragen aan de leefbaarheid en ontwikkeling van Hattem.

Wat werken bij Gemeente Hattem onderscheidend maakt, is de persoonlijke benadering en de korte lijnen binnen onze organisatie. We bieden een informele werksfeer waarin iedereen wordt gewaardeerd en er ruimte is voor eigen initiatief. Daarnaast investeren we in de ontwikkeling van onze medewerkers en stimuleren we een goede werk-privébalans.

Het werken bij Gemeente Hattem biedt ook de mogelijkheid om bij te dragen aan maatschappelijke vraagstukken. We staan voor uitdagingen op het gebied van duurzaamheid, sociale inclusie en economische groei. Als zzp'er kun je een significante impact hebben op deze vraagstukken en meewerken aan een positieve verandering in de gemeente.

Kom werken bij Gemeente Hattem en ontdek de unieke combinatie van een prachtige locatie, een betrokken werkomgeving en de mogelijkheid om bij te dragen aan de ontwikkeling van een gemeenschap. Hier kun je jouw talenten ten volle benutten en jezelf blijven ontwikkelen. We kijken ernaar uit om jou als zzp'er bij ons team te verwelkomen!