Organisaties / (Talentenregio) Gemeente Deventer
Gemeente Deventer
Grote Kerkhof 4, 7411 KT Deventer, Nederland
Overijssel
Op zoek naar een nieuwe inhuuropdracht? Werk als zzp'er bij Gemeente Dalfsen! Ontdek onze bruisende locatie in het groene Overijssel. Als een middelgrote gemeente bieden we volop kansen voor zelfstandige professionals. Ervaar het onderscheidend karakter van werken bij onze dynamische organisatie!

Over Gemeente Deventer

Gemeente Dalfsen is een veelzijdige en moderne organisatie gevestigd in het prachtige Overijssel. Met onze recruitment/inkoop diensten verwelkomen we graag zzp'ers en freelancers die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. Als middelgrote gemeente bieden we een inspirerende werkomgeving waarin je als zelfstandige professional kunt excelleren.

Onze organisatie is gelegen in een groene en levendige omgeving, omringd door natuurlijke schoonheid. Dalfsen is een gastvrije gemeente met een rijke historie en een bloeiend cultureel leven. Als zzp'er heb je hier niet alleen toegang tot interessante projecten, maar ook de mogelijkheid om te genieten van een ontspannen levensstijl in een prachtige omgeving.

Wat werken bij Gemeente Dalfsen echt onderscheidend maakt, zijn onze kernwaarden. We hechten veel waarde aan samenwerking, innovatie en maatschappelijke betrokkenheid. Als zzp'er krijg je de kans om deel uit te maken van een team dat zich inzet voor het welzijn van de gemeenschap. Jouw expertise en creativiteit worden gewaardeerd en ingezet om oplossingen te vinden voor uiteenlopende vraagstukken.

We streven naar een werksituatie waarin iedereen zich gewaardeerd voelt en de ruimte krijgt om te groeien. Als zzp'er geniet je van flexibiliteit en autonomie, terwijl je tegelijkertijd kunt profiteren van de ondersteuning en faciliteiten die onze organisatie biedt. We hebben een open en transparante cultuur waarin jouw input wordt gewaardeerd en gehoord.

Bij Gemeente Dalfsen staan we ook bekend om onze moderne en efficiënte werkwijze. We omarmen nieuwe technologieën en digitale innovaties om onze dienstverlening te verbeteren. Als zzp'er kun je bijdragen aan de ontwikkeling en implementatie van deze vernieuwingen, waardoor je jouw professionele vaardigheden kunt versterken en relevant blijft in een snel veranderende wereld.

Werk bij Gemeente Dalfsen biedt ook mogelijkheden voor persoonlijke groei en ontwikkeling. We investeren in trainingen en opleidingen om jouw expertise verder uit te breiden en te versterken. Daarnaast organiseren we regelmatig inspirerende bijeenkomsten en netwerkevenementen waar je kunt leren van andere professionals en waardevolle contacten kunt leggen.