Organisaties / (Talentenregio) Gemeente Dalfsen
Gemeente Dalfsen
Raadhuisstraat 1, 7721 AX Dalfsen, Nederland
Overijssel
Bent op zoek naar een nieuwe inhuuropdracht? Kom dan werken bij Gemeente Dalfsen! Gelegen in het prachtige Overijssel, biedt deze middelgrote gemeente volop mogelijkheden. Met een organisatieomvang van 16.000 inwoners en een divers takenpakket is er altijd werk te vinden dat bij uw expertise past!

Over Gemeente Dalfsen

Gemeente Dalfsen is een dynamische organisatie gelegen in het prachtige Overijssel. Met een bevolking van ongeveer 16.000 inwoners strekt onze gemeente zich uit over een uitgestrekt en groen landschap. Als zzp'er biedt werken bij Gemeente Dalfsen tal van unieke voordelen.

Onze organisatie is niet alleen trots op de omvang, maar ook op de werksituatie die we bieden. Bij Gemeente Dalfsen krijgt u de kans om uw expertise in te zetten en een tastbare bijdrage te leveren aan de lokale gemeenschap. Of het nu gaat om projecten op het gebied van ruimtelijke ordening, sociale zaken of duurzaamheid, u wordt uitgedaagd om met creatieve oplossingen te komen die het leven van onze inwoners verbeteren.

Onze kernwaarden vormen het fundament van ons werk. We streven naar betrokkenheid, integriteit en samenwerking. Betrokkenheid betekent dat we luisteren naar de behoeften van onze inwoners en dat we hun perspectief meenemen in onze besluitvorming. Integriteit staat centraal in alles wat we doen. We handelen eerlijk, transparant en met respect voor iedereen. Samenwerking is essentieel voor ons succes. We werken samen met collega's, andere instanties en de gemeenschap om resultaten te behalen waar we trots op kunnen zijn.

Wat werken bij Gemeente Dalfsen echt onderscheidt, is onze platte organisatiestructuur en de ruimte die we bieden voor persoonlijke ontwikkeling. Bij ons krijgt u de vrijheid en verantwoordelijkheid om uw eigen projecten te beheren en uw professionele vaardigheden verder te ontwikkelen. We geloven in een cultuur van vertrouwen en geven u de autonomie om uw werk op uw eigen manier te doen, met ondersteuning wanneer u die nodig heeft.

Daarnaast hechten we veel waarde aan een goede balans tussen werk en privéleven. We streven ernaar om een gezonde en flexibele werkomgeving te creëren, waarin u de mogelijkheid hebt om uw werkuren aan te passen aan uw persoonlijke behoeften. Hierdoor kunt u genieten van de prachtige omgeving van Dalfsen en een goede kwaliteit van leven ervaren.

Bij Gemeente Dalfsen zijn we altijd op zoek naar nieuwe talenten die onze organisatie kunnen versterken. Of u nu een ervaren zzp'er bent of aan het begin van uw carrière staat, wij bieden u de kans om te groeien, te leren en te excelleren in een stimulerende werkomgeving.

Kom werken bij Gemeente Dalfsen en ontdek de mogelijkheden die deze betrokken en inspirerende organisatie te bieden heeft. Samen bouwen we aan een gemeente waar inwoners trots op kunnen zijn en waar u uw professionele ambities kunt verwezenlijken.