Organisaties / (DASTwente) Twence
Twence
Boldershoekweg 51, 7554 RT Hengelo, Nederland
Overijssel
Werken bij Twence: dé duurzame opdrachtgever voor zzp'ers! Gevestigd in Hengelo, biedt deze toonaangevende afval- en energieorganisatie talloze mogelijkheden. Ontdek een unieke werkomgeving in een stad die bruisend is van technologische innovatie. Twence, met ruim 200 enthousiaste medewerkers!

Over Twence

Werken bij Twence: dé duurzame opdrachtgever voor zzp'ers!

Twence is een vooraanstaande afval- en energieorganisatie gevestigd in Hengelo, Nederland. Met een sterke focus op duurzaamheid en technologische innovatie, biedt Twence een unieke werkomgeving voor zzp'ers die op zoek zijn naar uitdagende inhuuropdrachten.

De stad Hengelo, gelegen in het oosten van Nederland, staat bekend om zijn technologische vooruitgang en innovatieve bedrijven. Als zzp'er krijg je bij Twence de kans om deel uit te maken van dit dynamische ecosysteem. De stad biedt een inspirerende omgeving waar je kunt samenwerken met gelijkgestemde professionals en je talenten verder kunt ontwikkelen.

Twence is een middelgrote organisatie met ruim 200 enthousiaste medewerkers. Als zzp'er kun je hier rekenen op een diverse en stimulerende werksituatie. Twence richt zich op het verwerken en recyclen van afval, waarbij het streven naar duurzaamheid centraal staat. Ze zetten zich in voor een circulaire economie door afvalstoffen om te zetten in energie, warmte en hoogwaardige grondstoffen. Hierdoor leveren ze een waardevolle bijdrage aan een schonere en duurzamere toekomst.

Bij Twence kun je werken aan uitdagende projecten binnen verschillende vakgebieden, zoals afvalverwerking, energieproductie en grondstoffenrecycling. Of je nu gespecialiseerd bent in techniek, milieukunde, logistiek of een ander relevant vakgebied, Twence biedt een breed scala aan mogelijkheden. Je krijgt de kans om je expertise toe te passen en bij te dragen aan innovatieve oplossingen die de wereld ten goede komen.

Als zzp'er profiteer je bij Twence van flexibiliteit en zelfstandigheid. Je kunt werken op projectbasis en hebt de vrijheid om je eigen inhuuropdrachten te kiezen. Twence biedt een stimulerende werkomgeving waar je kunt groeien en je professionele netwerk kunt uitbreiden. Bovendien kun je rekenen op een goede samenwerking met andere professionals, waarbij kennisdeling en teamwork centraal staan.

De kernwaarden van Twence zijn duurzaamheid, betrouwbaarheid, samenwerking en klantgerichtheid. Deze waarden vormen de basis van alles wat ze doen. Twence streeft ernaar om op een verantwoorde en innovatieve manier om te gaan met afval en energie. Ze hechten waarde aan transparante communicatie en streven ernaar om samen met hun klanten en partners duurzame oplossingen te realiseren.