Organisaties / (DASTwente) Gemeente Oldenzaal
Gemeente Oldenzaal
Ganzenmarkt 1, 7571 CD Oldenzaal, Nederland
Overijssel
Op zoek naar een nieuwe inhuuropdracht? Werk als zzp'er bij Gemeente Oldenzaal! Ontdek deze prachtige stad in Twente en ervaar de charme van een middelgrote gemeente. Met een diverse werkomgeving en ruimte voor eigen initiatief, vind je hier volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

Over Gemeente Oldenzaal

Gemeente Oldenzaal is een dynamische en betrokken organisatie gevestigd in het hart van Twente, Nederland. Met ongeveer 32.000 inwoners en een oppervlakte van 19,15 vierkante kilometer, is het een middelgrote gemeente die de perfecte balans biedt tussen een levendige stad en een hechte gemeenschap.

Als zzp'er zul je bij Gemeente Oldenzaal een werksituatie ervaren die inspirerend en uitdagend is. De gemeente heeft een diverse en inclusieve werkomgeving, waarin professionals met verschillende achtergronden en expertise samenwerken. Deze samenwerking stimuleert een innovatieve en creatieve aanpak bij het oplossen van complexe vraagstukken.

Bij Gemeente Oldenzaal worden kernwaarden zoals betrouwbaarheid, klantgerichtheid en duurzaamheid hoog in het vaandel gedragen. De gemeente streeft ernaar om een betrouwbare partner te zijn voor haar inwoners, bedrijven en andere stakeholders. Klantgerichtheid staat centraal bij het leveren van hoogwaardige diensten en het creëren van een prettige leefomgeving. Daarnaast zet de gemeente zich in voor duurzaamheid, met oog voor de toekomstige generaties.

Wat werken bij Gemeente Oldenzaal echt kenmerkend maakt, is de ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke groei. Als zzp'er krijg je de mogelijkheid om zelfstandig aan projecten te werken en je expertise in te zetten. De gemeente stimuleert ondernemerschap en biedt ondersteuning bij het realiseren van innovatieve ideeën. Bovendien is er veel aandacht voor professionele ontwikkeling en zijn er diverse opleidingsmogelijkheden beschikbaar.

Naast de uitdagende werkomgeving biedt Gemeente Oldenzaal ook een prettige leefomgeving. De stad heeft een rijke historie en een levendig centrum met gezellige winkels, restaurants en evenementen. Omringd door groene landschappen en natuurlijke schoonheid, is Oldenzaal een ideale plek om te wonen en te werken.

Kortom, als zzp'er biedt Gemeente Oldenzaal jou een unieke kans om deel uit te maken van een betrokken organisatie in een prachtige stad. Met een diverse werkomgeving, ruimte voor eigen initiatief en de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen, is werken bij Gemeente Oldenzaal een verrijkende ervaring.