Organisaties / (DASTwente) Gemeente Borne
Gemeente Borne
Rheineplein 1, 7622 DG Borne, Nederland
Overijssel
Op zoek naar een nieuwe inhuuropdracht? Ontdek Gemeente Borne! Gelegen in het hart van Twente, biedt deze middelgrote gemeente een scala aan mogelijkheden voor zzp'ers. Met een hechte gemeenschap en een focus op duurzaamheid, biedt werken bij Gemeente Borne een unieke en betekenisvolle ervaring.

Over Gemeente Borne

Welkom bij Gemeente Borne! Gelegen in het schilderachtige Twente, biedt onze middelgrote gemeente een aantrekkelijke werkomgeving voor zzp'ers en freelancers. Met onze levendige gemeenschap, bloeiende economie en focus op duurzaamheid, is werken bij Gemeente Borne een unieke en betekenisvolle ervaring.

Als zzp'er kun je bij Gemeente Borne rekenen op een diversiteit aan uitdagende projecten en opdrachten. Of je nu gespecialiseerd bent in stedenbouwkunde, milieu, sociale zaken of ICT, onze gemeente biedt een breed scala aan mogelijkheden die passen bij jouw expertise en interesses.

Onze werksituatie is er een waarin samenwerking en eigen verantwoordelijkheid centraal staan. Bij Gemeente Borne krijg je de ruimte om zelfstandig te werken en je talenten verder te ontwikkelen. Je zult merken dat we een open en informele werkcultuur hebben, waarin jouw input en ideeën worden gewaardeerd en gestimuleerd. We geloven in een gezonde balans tussen werk en privé, waardoor je kunt genieten van een goede kwaliteit van leven in deze prachtige regio.

Onze kernwaarden vormen de basis van alles wat we doen. We streven naar een dienstverlenende houding, waarbij we altijd de belangen van onze inwoners vooropstellen. Integriteit en transparantie zijn essentieel in ons werk, omdat we het vertrouwen van de gemeenschap willen verdienen en behouden. Daarnaast stimuleren we innovatie en duurzaamheid, zodat we samen kunnen werken aan een toekomstbestendige en leefbare omgeving.

Wat Gemeente Borne echt onderscheidt, is onze sterke betrokkenheid bij duurzaamheid en groene initiatieven. We streven ernaar om een voorloper te zijn op het gebied van duurzame ontwikkeling en milieubescherming. Als zzp'er bij Gemeente Borne heb je de mogelijkheid om bij te dragen aan projecten en beleidsvorming die gericht zijn op energietransitie, circulaire economie en klimaatadaptatie. Dit geeft je de kans om een positieve impact te hebben op de lokale gemeenschap en tegelijkertijd jouw expertise op duurzaamheidsgebied verder te ontwikkelen.

Als je bij Gemeente Borne werkt, krijg je ook de kans om deel uit te maken van een hechte gemeenschap. Onze medewerkers zijn betrokken en gemotiveerd om het beste uit zichzelf te halen. We organiseren regelmatig informele evenementen en teamactiviteiten om de onderlinge banden te versterken en een positieve werksfeer te creëren.