thumbnail
Data Scientist

Zorginstituut Nederland

Willem Dudokhof 1, 1112 ZA Diemen, Nederland

Overig
Sluit over 3 dagen
€90,-
16 Noord-Holland

Publicatiedatum:

11-05-2022

Sluitingsdatum:

23-05-2022

Begindatum:

06-06-2022

Einddatum:

31-12-2022

Uren per week:

16

Omschrijving van opdracht

Zorginstituut Nederland zoekt een data scientist met kennis van SPARQL in de periode van 6 juni 2022 t/m 31 december 2022 voor gemiddeld 16 uren per week.

Binnen het programma KIK-V wordt gewerkt aan de beschrijving van kwaliteits- en keuze informatie in de vorm van een ontologie. Vanuit het perspectief van het operationele proces van een zorgaanbieder worden de gegevens en relaties beschreven die samen een antwoord moeten geven op de vragen die er rondom kwaliteit en keuze bestaan, met als basis het kwaliteitskader verpleeghuiszorg.

Deze ontologie vormt de basis voor diverse uitwisselprofielen. Een uitwisselprofiel beschrijft hoe data van een aanbieder wordt gebruikt door een afnemer. Hieronder vallen elementen als onder welk juridisch kader deze data gebruikt wordt wat wordt met de (uitkomsten van de) data gedaan wordt, hoe de terugkoppeling verloopt, welke concepten uit de ontologie gebruikt worden, etc. Onderdeel van de uitwisselprofielen zijn ook een technische beschrijving van de vragen die de afnemer wil stellen aan de data in de vorm van Sparql queries. De opdracht bestaat uit het opstellen van deze Sparql queries en het toetsen hiervan bij verschillende zorgorganisaties. Daarnaast zal de kandidaat het team ondersteunen met diverse werkzaamheden rondom de ontologie, RML scripts en data engineering taken.

Eisen ten aanzien van de aangeboden kandidaat

U dient aan te geven of u volledig aan de gestelde eisen voldoet door de vragenlijst op het aanbestedingsplatform volledig in te vullen.

Gezien de aard van de opdracht, is het een inschrijver in verband met de wet DBA slechts toegestaan deskundigen voor te dragen die op basis van een arbeidsovereenkomst (die zowel arbeidsrechtelijk als fiscaalrechtelijk kwalificeert als een dienstbetrekking, dit ter beoordeling van ZIN) werkzaam zijn voor inschrijver dan wel bij een onderneming behorend tot de groep waarvan de inschrijver deel uitmaakt of bij een onderaannemer. Een ZZP’er met een eigen BV voldoet hier niet aan.

•   Beschikbaarheid: De aangeboden kandidaat is beschikbaar voor gemiddeld 16 uur per week gedurende de periode tussen 6 juni 2022 en 31 december 2022 (werkzaam op locatie van Zorginstituut Nederland en/of vanuit huis in overleg met leidinggevende);

•   Vormvereiste: Inschrijver levert 1 CV en 1 motivatiebrief van een kandidaat aan en voegt dit toe aan de map 'mijn documenten' op het aanbestedingsplatform;

•   VOG: Bij aanstelling moet een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) worden overlegd;

•   Kennis en expertise: Uit het CV en aangeleverde motivatiebrief blijkt minimaal dat de aangeboden kandidaat aantoonbaar (middels opleidingen, cursussen, werkervaring, voorbeeldprojecten) beschikt over:

o    Afgeronde universitaire opleiding in een technische richting

o    Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring als data scientist in de zorg

o    Minimaal 2 jaar ervaring als data scientist

Wensen ten aanzien van de aangeboden kandidaat

De volgende competenties worden belangrijk geacht voor de functie en worden getoetst in de gespreksronde:

·         Is analytisch sterk;

·         Is in staat om zowel abstract als praktisch na te denken;

·         Is communicatief sterk, zowel schriftelijk als mondeling;

·         Kan complexe modellen en technieken uitleggen op diverse niveau’s (o.a. beleidsmedewerkers en managers);

·         Neemt verantwoordelijkheid voor het resultaat;

·         Is doortastend en initiatiefrijk;

·         Is zelfsturend en proactief;

·         Kan goed luisteren en samenwerken.

Wensen

Kennis van de semantisch web stack, waarvan SPARQL in bijzonder

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek je droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs zo snel mogelijk contact met je opnemen. Na (telefonisch) contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Data Scientist die deze organisatie zoekt?