thumbnail
thumbnail
Implementator SE-tooling

wetterskipfryslan

Fryslânplein 3, 8914 BZ Leeuwarden, Nederland

Overig
Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 125,00
12-24 Friesland

Publicatiedatum:

07-03-2023

Sluitingsdatum:

22-03-2023

Begindatum:

03-04-2023

Einddatum:

06-11-2023

Ga tijdelijk aan de slag bij Wetterskip Fryslân en duik in de uitdagende wereld van het waterbeheer. Als Wetterskipper krijg je vertrouwen, verantwoordelijkheid en de ruimte om je werk op jouw manier in te vullen. Met duizend-en-één expertises in huis kun je hier verrassend veel kanten op. En wát je ook doet, als Wetterskipper maak je altijd een verschil in de wereld om je heen. Je draagt bij aan een veilige en leefbare provincie. Voor mens en natuur. Voor huidige en volgende generaties. En wat doe jij morgen met water?

Als Implementator SE-tooling ga jij aan de slag binnen de vakgroep Primaire Keringen. De vakgroep Primaire Keringen is verantwoordelijk voor het versterken van de zeedijken, zowel op de vaste wal als op de eilanden. De vakgroep heeft sinds enige tijd Systems Engineering, gebaseerd op de SE-werkwijzer van HEEL (Herleidbaar, Eenduidig en Expliciet samenwerken over de hele Levenscyclus), een SE-werkwijzer opgesteld en is bezig met de implementatie van SE binnen de dijkversterkingsprojecten en het programmateam. Ter ondersteuning van de SE-werkwijze is het Wetterskip voornemens om Levvr als SE-tooling te gaan gebruiken.

Als Implemenator SE-tooling ga je medio april 2023 aan de slag met een gefaseerde implementatie van de tool LEVVR en richt jij je op een gedragen inrichting en werkwijze van deze applicatie binnen de reeds lopende dijkversterkingsprojecten en programmateam. Voor de implementatie wordt gebruik gemaakt van de bestaande SE templates van HEEL.

Na de implementatie heb je er voor gezorgd dat de workflows zijn ingericht in de applicatie en dat de medewerkers zijn getraind in het juiste gebruik en toepassing daarvan.

Als implementator van de SE-tooling heb je de volgende taken en verantwoordelijkheden: 

  • Opstellen stappenplan en begeleiden implementatie Levvr binnen de bestaande dijkversterkingsprojecten
  • Uitvoeren van zg. verschillen analyse tussen het template HEEL en de werkwijzer SE (Wetterskip)
  • Het bouwen van de aanpaste HEEL-template (Wetterskip proof) in Levvr
  • Uitwerken workflows op basis van SE werkwijzer, waarbij aandacht is voor de behoefte vanuit de betrokken projectteamleden, zowel intern als extern (ingenieursbureau's)
  • Organiseren van sessies met betrokken projectteamleden om werkafspraken te delen, toetsen en aanpassen waar nodig ten behoeve van het juiste gebruik en toepassen van de applicatie
  • Het vastleggen van werkafspraken (incl procesbeschrijving) en handleiding
  • Het begeleiden van de data-overdracht uit de voorgaande systemen
  • Het fungeren als dagelijkse vraagbaak bij het gebruik van Levvr
  • Het functioneel beheer van de template. Het gaat hier o.a. om het fixen van bugs en het doorvoeren van functionele aanpassingen in het template

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen één werkdag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Implementator SE-tooling die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.