thumbnail
thumbnail
Communicatie adviseur en ondersteuning campagne Westlandwoontduurzaam

Verdilaan 7, 2671 VW Naaldwijk, Nederland

Communicatie
Deze inhuuropdracht is verlopen
€99,20
10 Zuid-Holland

Publicatiedatum:

22-11-2022

Sluitingsdatum:

30-11-2022

Begindatum:

Z.S.M.

Einddatum:

-

Uren per week:

10

Omschrijving van de opdracht

Organisatie
Bouw mee met gemeente Westland. Gemeente Westland is met ruim 100.000 inwoners één van de dertig grootste gemeenten in Nederland. Met haar duurzame en innovatieve glastuinbouwcluster is gemeente Westland een belangrijke economische motor. Op een inspirerende manier biedt gemeente Westland haar inwoner ruimte, rust, groen en woonomgevingen met aantrekkelijke recreatiemogelijkheden en voorzieningen. Een vitale economie en een bloeiend verenigingsleven zorgen voor een dynamische en actieve gemeente. Slagkracht, ambitie, innovatie en professionaliteit, dat zijn de kernbegrippen waar het in Westland om draait!

Gemeente Westland is een uitdagende en eigentijdse werkgever, die continu in ontwikkeling is. We zijn een actieve werkorganisatie met een prettige, informele werksfeer en volop ontwikkelingsmogelijkheden. We sturen op resultaten en het tonen van eigen initiatief wordt gewaardeerd. Gemeente Westland is onderverdeeld in vier clusters: Dienstverlening, Beleid, Ruimte en Bedrijfsvoering, met daarnaast een unit Concern control en eenheid Bureau gemeentesecretaris.

Cluster Bedrijfsvoering
De collega's die werkzaam zijn binnen dit cluster zorgen voor solide bedrijfsvoering. Het cluster voorziet hiertoe in de informatiebehoefte, advisering, kaderstelling en ondersteuning van de andere clusters op alle taakvelden van bedrijfsvoering (personeel, financiën, informatievoorziening, automatisering, belastingen, juridische en facilitaire zaken). Met de klantvraag centraal werken zij aan integrale oplossingen.

Team Communicatie
Het 16-koppige team van Communicatie Professionals zet de strategische communicatiekoers uit en staat klaar om de organisatie te helpen met het adviseren en ontwikkelen van diverse communicatievraagstukken. Ook kunnen zij ondersteunen bij het maken van filmpjes en het vormgeven van drukwerk. Onze medewerkers Kabinet en Representatie zijn een steun en toeverlaat bij het organiseren van feestelijke bijeenkomsten, evenementen en ceremoniële aangelegenheden zoals bijvoorbeeld de lintjesregen.

Het Team Online geeft samen met de collega’s van communicatie richting aan alle communicatie uitingen van de gemeente, waaronder social media en andere online kanalen. Daarnaast passen zij het omgevingsbewust communiceren toe op de online dienstverlening en ondersteunen bij online campagnes.

Opdracht
Je ondersteund de gemeente Westland met communicatiewerkzaamheden op verschillende niveaus.
Het uitgangspunt hierbij is het communiceren van de visie naar de verschillende doelgroepen. En het behalen van doelstellingen die in de visie staan omschreven. De werkzaamheden kunnen variëren van uitvoerende werkzaamheden tot strategisch advies en beleidsontwikkeling.

Je werkzaamheden bestaan o.a. uit:
- Schrijven en uitbrengen van persberichten (energietransitie, klimaatadaptatie, water, groen, afval).
- Inzet (bestaande) social media.
- Organisatie van events (zoals bewoners bijeenkomsten, steenbreek acties, dag van de duurzaamheid).
- Inzet van netwerk m.b.t. tekstschrijvers.
- Afstemming met interne afdelingen van de gemeente.

Vereisten / knock-outcriteria 
1. Uurtarief maximaal € 99,20 (schaal 11)  inclusief Flextender fee en incl. reiskosten en excl. Btw;
2. Een afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau;

Gunningscriteria (weging)
3. Een afgeronde opleiding op het gebied van communicatie, op minimaal hbo bachelor niveau (20 punten);
4. Aantoonbaar opgeleid tot Communicatieadviseur C (duidelijk weergegeven in het cv) (15 punten);
5. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring als communicatieadviseur in de afgelopen 6 jaar (20 punten);
6. Aantoonbare werkervaring met Omgevingscommunicatie in de afgelopen 5 jaar (duidelijk benoemd in het cv) (10 punten);
7. Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring binnen een gemeentelijke organisatie in de afgelopen 6 jaar (10 punten);
8. Een aantoonbaar netwerk van toeleveranciers (schrijvers, tekenaars en fotografen). Dit wordt duidelijk benoemt en beargumenteerd in het cv (10 punten);
9. Aantoonbare werkervaring met overheidscommunicatie (gemeentelijk) met de focus op inwoners en bedrijven, benoemt in het cv (10 punten);
10. Aantoonbare werkervaring met het Westlandse Netwerk (duidelijk weergeven in het cv) (5 punten).

Competenties
- Je hebt een hands-on-mentaliteit: zelfstandig acties oppakken en uitvoeren is voor jou vanzelfsprekend;
- Je bent Innovatief en creatief;
- Communicatief sterk zowel in woord als geschrift;
- Betrouwbaar en integer;
- Daarnaast beschik je over bestuurlijke sensitiviteit, ben je gericht op samenwerking en bewust van je omgeving. In een team neem je een motiverende rol en ben je resultaat gericht;
- Gericht op samenwerking met het beleidsteam en het communicatieteam (je bent onderdeel van).

Fee Flextender
Flextender brengt voor deze opdracht € 2,25 per gewerkt uur in rekening bij de winnende leverancier.

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: in overleg.

Planning
De gesprekken bij de gemeente worden in overleg gepland. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op vrijdag 2 december 2022 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze aanvraag.

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Jan de Vries via 06 - 365 104 90 of per mail via jan.devries@kbenp.nl. 

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Communicatie adviseur en ondersteuning campagne Westlandwoontduurzaam die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.