thumbnail
thumbnail

Medewerker uitkeringsadministratie

Werkzaak Rivierenland

Poppenbouwing 18, 4191 NZ Geldermalsen, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 68,00
32 Gelderland

Begindatum:

15 apr 2024

Einddatum:

15 jul 2024

Uren per week:

32

Publicatiedatum:

22 mrt 2024

Opdracht omschrijving
Werkzaak Rivierenland voert voor 8 gemeenten in de regio Rivierenland de Participatiewet uit. Werkzaak is een Gemeenschappelijke Regeling. Werkzaak Rivierenland is dé organisatie voor werk en inkomen in de regio Rivierenland. Wij begeleiden werkzoekenden op weg naar werk. Als dat niet gelijk lukt, bieden we tijdelijk inkomen door middel van een uitkering. 

Verantwoordelijkheden
Als medewerker uitkeringenadministratie verwerk je mutaties in de uitkeringsadministratie (Suite/GWS4all). Hierbij handel je executoriale beslagleggingen af, verstrek je voorschotten, verwerk je ontvangsten en je verstuurt herinneringen bij betalingsachterstanden.

Aan het einde van elke maand verwerk je inkomstenformulieren en loonstroken van werkzoekenden met een parttime baan. Je zorgt ervoor dat de uitkering voor de 10e van de volgende maand op de rekening staat.

Wij zijn op zoek naar een ervaren medewerker uitkeringsadministratie. Administratief een kei en goed op de hoogte van de Participatiewet. Iemand die nauwkeurig en gestuctureerd werkt. Je staat stevig in je schoenen en weet goed om te gaan met druk. Je bent goed met cijfers, hebt inzicht in het grote geheel en kan goed werken in teamverband. Je signaleert knelpunten en doet verbetervoorstellen. Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit als de werkzaamheden daarom vragen.

Beschikbaarheid
De kandidaat is inzetbaar vanaf 15 april tot en met 14 juli 2024 voor 32 uur per week. De inhuuropdracht kan optioneel worden verlengd. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.

Eisen

  • U voegt een cv van maximaal 5 pagina's A4 toe.

  • Minimaal 4 jaar recente werkervaring in een soortgelijke functie

  • Minimaal een afgeronde opleiding op MBO 4 niveau

  • Recente ervaring met en kennis van Suite (maximaal 1 jaar oud)

  • Kennis van de Participatiewet, aan te tonen door gevolgde training(en)

  • Recente ervaring met DMS Corsa (maximaal 1 jaar oud)

Wensen

  • In het bezit van praktijkdiploma boekhouden / praktijkdiploma loonadministratie

  • Recente (maximaal 1 jaar oud) ervaring als medewerker uitkeringenadministratie

  • Relevante kennis op het gebied van belastingwetgeving

  • MBO- opleiding in een financiële richting

Meer informatie
Voor meer informatie omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de Hoe werkt het pagina. Heb je een vraag? Neem direct contact op met Hibo Abdi via hibo.abdi@kbenp.nl of via 06 433 634 42

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met een van onze opdracht adviseurs.
Opdracht Adviseur
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Medewerker uitkeringsadministratie die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.