thumbnail
thumbnail

Projectleider Windows 10

Grasdijkweg 2, 9798 TC Garmerwolde, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
100
16 Groningen

Begindatum:

1 aug 2024

Einddatum:

1 nov 2025

Uren per week:

16

Publicatiedatum:

27 jun 2024

Omschrijving van de opdracht

Waterschap Noorderzijlvest staat voor veilig, voldoende en schoon water. Wij creëren hiermee een basis voor een gezonde, toekomstbestendige leef-, woon- en werkomgeving in Groningen en Noord-Drenthe.

Op dit moment zijn wij op zoek naar een projectleider zie tijdelijk het team Informatisering en Automatisering gaat versterken met een geschatte inzet van maximaal 16 uur.

Project vervanging Windows 10:

Als projectleider ben je de interne projectleider die een externe partij ondersteunt bij de het maken van de functionele, technische ontwerpen en bij de realisatie en uitrol van de W11 omgeving.

Waterschap Noorderzijlvest werkt met ‘fat-clients’ (laptops), voorzien van Windows 10, waarbij zowel het besturingssysteem als de applicaties vanuit SCCM uitgerold worden.

Met de migratie naar Windows 11 wil het waterschap zich toekomst bestendiger maken, waarbij het nieuwe besturingssysteem en de manier van uitrol van het OS en de applicaties een grote rol spelen.

Met binnen het project de zijn de volgende hoofdlijnen gedefinieerd:

 • Methode van uitrol ombouwen van SCCM naar Intune

 • Analyse applicatielandschap en werkplekken

 • Opstellen en uitwerken functioneel en technisch ontwerp

 • Realisatie en livegang voor 1 juli 2025

De projectleider zal primair contactpersoon zijn vanuit afdeling I&A voor de organisatie van Noorderzijlvest en de extern te werven partij die de migratie van Windows 10 op de werkplekken voor Noorderzijlvest uit gaat voeren. 


Kandidaatomschrijving

 • Je beschikt over minimaal een hbo opleiding, bij voorkeur op het gebied van bedrijfskunde of informatiekunde.

 • Je hebt ervaring als projectleider binnen vergelijkbare ICT projecten.

 • Je hebt ervaring binnen de (semi) overheid.

 • Je weet om te gaan met tegengestelde belangen en weerstanden.

 • Je hebt affiniteit met watermanagement.

Competenties:  

 • Je bent slagvaardig en resultaatgericht; 

 • Je beheerst zowel formele  als informele communicatiestijlen; 

 • Je hebt overtuigingskracht; 

 • Je bent gericht op samenwerking; 

 • Je beschikt over bestuurlijke sensitiviteit. 

Detacherings-/payrollbureau, intermediair of ZZP
Bij deze opdracht is sprake van leiding en toezicht door de opdrachtgever. Het gevolg hiervan is dat er in de praktijk sprake zal zijn van een dienstbetrekking, waardoor deze opdracht niet uitgevoerd kan worden door een zzp'er / DGA.
Zzp'ers die voor deze opdracht in aanmerking willen komen kunnen zich laten detacheren via een detacheringsbureau of payroll-bedrijf, dat dan de offerte indient.

Voor deze opdracht zijn de AWVOODI 2018 van toepassing deze zijn beschikbaar op de website via onderstaande link:

https://www.noorderzijlvest.nl/inkoop-en-aanbesteding 

Indexering tarief:

Het door u aangegeven tarief kan na minimaal 12 maanden jaarlijks worden geïndexeerd op basis van de CBS prijsindex (CBS indexering, Dienstenprijzen, commerciële dienstverlening en transport, Architecten en Ingenieurs (71), waterbouw (711216)). 

https://opendata.cbs.nl/statline/#/CBS/nl/dataset/83760NED/table?ts=1533643636692

Eisen

Gevraagde documenten

Aanleveren bij offerte

 • Diploma

Aanleveren na gunning

 • VOG

Gunningscriteria

Weging prijsdeel: 25 %

Motivatiebrief

Bij deze opdracht wordt om een motivatiebrief gevraagd. Deze weegt mee in de uiteindelijke beoordeling. Deze motivatiebrief wordt beoordeeld volgens de hieronder aangegeven criteria.

De brief dient door de kandidaat zelf geschreven te worden. De kandidaat dient gemotiveerd aan te geven waarom hij/zij geschikt is voor deze opdracht en voldoet aan de competenties (door middel van voorbeelden). De brief wordt door de opdrachtgever getoetst aan de hand van de omschreven functietaken en/of competenties zoals verwoord in de kandidaat- en/of opdrachtomschrijving.

Weging: 25 %

Ervaring ICT-projecten

Op CV aantoonbaar minimaal 2 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 4 jaar, in een functie vergelijkbaar met wat er aan werkzaamheden binnen deze opdracht gevraagd wordt.

Weging: 15 %

Werkervaring overheid

Op CV aantoonbaar werkervaring voor een overheidsinstantie.

Weging: 10 %

Interview

Bij deze opdracht worden na de eerste selectieronde met een aantal partijen interviews afgenomen. Deze wegen mee in de uiteindelijke beoordeling. Deze interviews worden beoordeeld volgens de hieronder aangegeven criteria.

De kandidaat wordt gedurende het gesprek getoetst op de gevraagde kennis, ervaring en competenties zoals beschreven in de kandidaat en/of opdrachtomschrijving. Daarnaast wordt er beoordeeld of de kandidaat past binnen de organisatie en/of er een klik is met de kandidaat.

De kandidaat waarop de keuze valt, scoort 25% voor het gesprek. De kandidaten die afgewezen worden naar aanleiding van de gevoerde gesprekken, scoren 0% voor het gesprek.

Weging: 25 %

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Sybren Hindriks via 06 43 53 65 77 / sybren.hindriks@kbenp.nl.
Help
Contact
Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Wil je even sparren met een van onze adviseurs?
Neem contact op met onze opdracht adviseur over de opdracht. Je kunt natuurlijk ook contact opnemen via de contact pagina.
Opdracht Adviseur Sybren Hindriks
Sybren Hindriks
Opdracht Adviseur

Ben jij de Projectleider Windows 10 die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.