thumbnail
thumbnail
GIS specialist

Waterschap Noorderzijlvest

Grasdijkweg 2, 9798 TC Garmerwolde, Nederland

ICT
Deze inhuuropdracht is verlopen
80
8 Groningen

Publicatiedatum:

08-03-2023

Sluitingsdatum:

21-03-2023

Begindatum:

01-04-2023

Einddatum:

31-12-2023

Omschrijving van de opdracht
Waterschap Noorderzijlvest zorgt in een groot deel van Groningen, in Noord- en Midden-Drenthe en in een stukje Friesland voor veilig leven met water, schoon water, gezuiverd water en voldoende water in elk seizoen. Voor onze 300 medewerkers gaat een gezonde en toekomstbestendige leef-, woon- en werkomgeving van de circa 383.000 inwoners in ons gebied boven alles. Dit vraagt om gedreven professionals die uitblinken in hun eigen vakgebied en passie.

Waterschap Noorderzijlvest zoekt voor het team Informatisering en Automatisering een

GIS specialist voor 8 uur per week

Wat ga je doen
Als GIS Specialist werk je graag met ruimtelijke data en zet je die data in om bedrijfsprocessen te ondersteunen. Je werkt met GIS applicaties waarin nieuwe producten en toepassingen worden gerealiseerd. Je bent doorlopend bezig met het evalueren van nieuwe toepassingen samen met de interne klanten om het werk zo makkelijk mogelijk te maken. Je bent en blijft goed op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van GIS en van het Waterschap.
Daarnaast houd je je met het volgende bezig:

 • Je levert ondersteuning voor het inrichten van een goed werkend systeem “Regelbeheer” voor het Digitaal Stelsel Omgevingswet;

 • Je werkt aan het proces om werkingsgebieden te maken en te wijzigen (op basis van aangepaste (geo)gegevens) en om fouten die blijken uit de GEO-validatie of publicatie naar het DSO op te lossen;

 • Je werkt aan het proces om kaarten, nodig voor de leggers op basis van aangepaste (geo)gegevens, te verwerken, waaronder de controle of de gegevens (GIS-sets aan gegevens) en verwerking op de kaart juist zijn (juiste codering/symbologie);

 • Waar nodig zal je ook in staat moeten zijn om ruimtelijke analyses uit te voeren en te visualiseren.

Kandidaatomschrijving

 • Relevante HBO opleiding of aantoonbare werkervaring op het gebied van GEO-ICT;

 • Aantoonbare ervaring met ArcMap 10.x en ArcGIS Pro is vereist;

 • Kennis van ArcGIS Online, Portal for ArcGIS en webservices is vereist;

 • Je hebt kennis van FME en enterprise geodatabases;

 • Kennis en ervaring met werken onder architectuur en met beheerraamwerken zoals BiSL, ASL en/of ITIL;

 • Ervaring met SQL, Geocortex Workflow en DAMO is een pré.

Je competenties en talenten:

 • We vragen een flexibele, enthousiaste en samenwerkingsgerichte houding;

 • Van nature ben je goed georganiseerd en stel je hoge eisen aan je werk;

 • Je bent in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken;

 • Je werkt accuraat en je bent stressbestendig;

 • Je signaleert problemen en herkent belangrijke informatie, die je vervolgens vertaalt naar de organisatie en deelt met betrokken partijen;

 • Je kunt analyseren en eventuele problemen omzetten naar concrete oplossingen;

 • Je communiceert helder en energiek. Je schrijft helder, toegankelijk en compact.

Detacherings-/payrollbureau, intermediair of ZZP
Bij deze opdracht is sprake van leiding en toezicht door de opdrachtgever. Het gevolg hiervan is dat er in de praktijk sprake zal zijn van een dienstbetrekking, waardoor deze opdracht niet uitgevoerd kan worden door een zzp'er / DGA.
Zzp'ers die voor deze opdracht in aanmerking willen komen kunnen zich laten detacheren via een detacheringsbureau of payroll-bedrijf, dat dan de offerte indient.

1. Een overeenkomst kan worden ontbonden, indien gewijzigde regelgeving dit noodzakelijk maakt.

2. Ook bij ziekte van de medewerker, die naar verwachting langduriger (langer dan 10 werkdagen) zal zijn, en in geval van andere zeer ernstige omstandigheden, heeft de opdrachtgever het recht de opdrachtnemer te verzoeken een vervangende medewerker aan te bieden dan wel het contract conform de algemene voorwaarden van het DAS te ontbinden. Iedere vervanging geschiedt slechts na voorafgaand overleg en toestemming van de opdrachtgever. De vervangende medewerker dient aan dezelfde kwalificaties te voldoen als de oorspronkelijk werkzame medewerker van de opdrachtnemer. Indien er een inwerkperiode noodzakelijk is, zal vooraf in overleg worden bepaald hoeveel dagen door de opdrachtnemer niet in rekening gebracht zullen worden, zulks echter met een maximum van 5 werkdagen

3. Tussentijdse ontbinding van de overeenkomst is mogelijk met instemming van alle partijen, tenzij één der partijen gemotiveerd kan aantonen dat het niet van haar verlangd kan worden dat deze detachering voortgezet wordt. In deze situatie nemen partijen een opzegtermijn van 1 maand in acht.

4. Voor deze opdracht zijn de AWVOODI 2018 van toepassing deze zijn beschikbaar op de website via onderstaande link:

https://www.noorderzijlvest.nl/inkoop-en-aanbesteding 

Indexering tarief:
Het door u aangegeven tarief kan na minimaal 12 maanden jaarlijks worden geïndexeerd op basis van de CBS prijsindex (CBS indexering, Dienstenprijzen, commerciële dienstverlening en transport, Architecten en Ingenieurs (71), waterbouw (711216)). 

https://opendata.cbs.nl/statline/#/CBS/nl/dataset/83760NED/table?ts=1533643636692

Interviewplanning
Het waterschap nodigt maximaal 3 kandidaten uit voor een sollicitatiegesprek op 30 maart 2023. Wij verzoeken de kandidaten uitdrukkelijk rekening te houden met deze periode.

Wanneer u op 27 maart 2023 voor 12.00 uur nog geen uitnodiging heeft ontvangen via het DAS Groningenhuurtin.nl, behoort u niet tot de eerste selectie voor de gespreksronde.
Contact over de opdracht en/of de procedure loopt uitsluitend via het DAS Groningenhuurtin.nl. Wij verzoeken u dan ook geen contact met het waterschap op te nemen.

Heeft u zich nog niet geregistreerd als aanbieder op www.Groningenhuurtin.nl, dan adviseren wij u hiervoor op korte termijn zorg te dragen. U kunt helaas zonder registratie géén offertes indienen voor de lopende opdrachten. Na goedkeuring van de registratie kunt u via www.Groningenhuurtin.nl offertes indienen voor nieuwe opdrachten.

Toelichting op rooster
in overleg

Dienstencategorie
Diensten voor plaatsing van personeel en personeelsverschaffing

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Jan de Vries via 06 - 365 104 90 of per mail via jan.devries@kbenp.nl.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen één werkdag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de GIS specialist die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.