thumbnail
thumbnail
Specialist verkeer, vervoer en wegen

Waterland

Pierebaan 3, 1141 GV Monnickendam, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
24 Noord-Holland

Begindatum:

Z.S.M.

Einddatum:

-

Uren per week:

24

Publicatiedatum:

20 jan 2023

Organisatie
De gemeente Waterland is een (relatief) kleine gemeente. Typerend voor onze organisatie is het ‘ons kent ons’ gevoel en de korte, informele lijnen. Het enige constante is verandering en dat is voor de gemeente Waterland niet anders. Wij werken in zelforganiserende teams om de inwoner sneller, efficiënter en eenduidiger van dienst te kunnen zijn. Op deze wijze kunnen wij maatwerk én de excellente dienstverlening leveren die de inwoner van ons mag verwachten!

De opdracht
Als Specialist verkeer, vervoer en wegen ben jij de verbindende schakel tussen de verschillende disciplines binnen cluster beheer, dat bestaat uit wegen, riolering, water, civiele kunstwerken en OV. Binnen het cluster ben je verantwoordelijk voor alle verkeerskundige vraagstukken van zowel inwoners als van collega’s en collega-overheden. Daarnaast begeleidt je reconstructies en herinrichtingen van de openbare ruimte. Je adviseert daarbij het cluster vergunningen bij vergunningen of ontheffingen voor complexe bouwplannen of evenementen en vertegenwoordigd de gemeente in de regio waar het regionale vraagstukken over verkeer en vervoer betreft.

Je bent gespreks- en sparringpartner voor de portefeuillehouder en adviseert proactief en gedegen. Er spelen in de regio een aantal grote projecten waar jij bij betrokken bent en het belang van de gemeente op ambtelijk niveau vertegenwoordigd.

Je een echte teamspeler die het leuk vindt om samen met jouw collega’s het team naar een hoger niveau te brengen en hierover mee te denken. Je bent creatief, beschikt over een goede politieke sensitiviteit en kunt op verschillende vlakken en niveaus goed schakelen en communiceren. Het presenteren en toelichting geven op de plannen gaat jou gemakkelijk af.

Het team
Je werkt in het cluster beheer. Dit cluster van in totaal acht medewerkers is onderdeel van het team Realisatie, dat bestaat uit circa 30 medewerkers met uiteenlopende rollen en functies maar met interne dienstverlening als gemeenschappelijke rol.

Met het werken binnen deze veelzijdige en dynamische functie zien we jou als de verbindende schakel tussen de bestuurders, interne organisatie en de externe stakeholders.

Geef in het cv duidelijk aan in hoeverre u / de door u aangeboden kandidaat aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Competenties
In Waterland zijn belangrijke competenties: lef, verbinding, vertrouwen, nieuwsgierigheid.
Functie specifiek: verbindend vermogen, integriteit, pro-activiteit, representativiteit, plannen en organiseren.

Vereisten / knock-outcriteria
1. Een afgeronde opleiding op minimaal hbo niveau
2. Minimaal één jaar aantoonbare werkervaring op het gebied van verkeer en vervoer;
3. byod- eigen werktelefoon en laptop;

Gunningscriteria
4. Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring als medewerker verkeer en vervoer bij een gemeente (40 punten).
5. Kennis van relevante wet- en regelgeving zoals CROW, wegenverkeerswet en ARW; (20 punten);
6. Ervaring met participatie en inspraak (10 punten);
7. Minimaal 1 jaar ervaring met het vertegenwoordigen van een organisatie in regionaal verband (10 punten);
8. Een afgeronde opleiding op minimaal hbo niveau in de richting van mobiliteit, verkeer en vervoer of civiele techniek (20 punten).

Fee Flextender
Flextender brengt voor deze opdracht €2,50 in rekening bij de winnende leverancier. 

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: maandag tot en met vrijdag, tijdens inwerken op locatie. Werkdagen zijn zoveel mogelijk op locatie.

Planning
De gesprekken bij de gemeente zijn gepland op donderdag 2 februari 2023. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op woensdag 1 februari 2023 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze inhuuropdracht.

Voor de zzp'er

  • Voor de uitvoering van de opdracht is een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) verplicht.

  • Het facturatieproces van deze opdracht verloopt middels de facturatiemodule van Flextender. Indien u de opdracht gegund krijgt, ontvangt u een handleiding.

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Jan de Vries via 06 - 365 104 90 of per mail via jan.devries@kbenp.nl.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met onze opdracht adviseur.
Opdracht Adviseur Jan de Vries
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Specialist verkeer, vervoer en wegen die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.