thumbnail
Systeembeheerder

Wassenaar

Johan de Wittstraat 45, 2242 LV Wassenaar, Nederland

ICT
Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
36 Zuid-Holland

Publicatiedatum:

02-08-2022

Sluitingsdatum:

12-08-2022

Begindatum:

22-08-2022

Einddatum:

22-02-2023

Uren per week:

36

Organisatie
Veelzijdig, open en uitdagend! Dat is werken bij Wassenaar. Tel daarbij op dat we de ambitie hebben om een eigentijdse, vernieuwende en professionele organisatie te zijn en je snapt meteen dat we jou hard nodig hebben. Wassenaar ligt midden in het groen aan de Zuid-Hollandse kust, direct naast de bestuurlijke hoofdstad Den Haag. Het is een uniek stukje Nederland, waar zo’n 26.000 mensen wonen. Om de ambitieuze doelstellingen van onze eigentijdse gemeente waar te maken, zijn wij op zoek naar enthousiast talent. Ben jij op zoek naar een boeiende baan? Spreekt onze werkcultuur met de kernwoorden veelzijdig, open en uitdagend jou aan? Dan leren we je graag beter kennen.

Jouw unit
De unit Informatie- & datamanagement (I&D) faciliteert de collega’s in hun werk als het gaat om de inrichting van de ICT infrastructuur (niet alléén de werkstations!) en de omgang met de daarbinnen verwerkte data (archief, beveiliging, privacy en de link naar landelijke voorzieningen). Ook wordt vanuit de unit meegewerkt aan de vormgeving van de digitale dienstverlening aan inwoners, bedrijven en maatschappelijke instellingen.

I&D is in een gastheerschapsconstructie ondergebracht bij de gemeente Wassenaar. Middels een dienstverleningsovereenkomst (DvO) neemt de gemeente Voorschoten deze diensten ook af.

Opdracht
In jouw rol als systeembeheerder zet jij jouw kennis en kunde in om de collega’s van de unit I&D te adviseren en te ondersteunen bij de implementatie van Microsoft Defender en Microsoft Intune (Endpoint Management). De gemeente Wassenaar beschikt over een moderne Microsoft 365 werkplekconcept dat continue doorontwikkeld wordt. Je krijgt uitgebreid de kans om je deskundigheid in te zetten bij deze doorontwikkeling. Dit doe je niet alleen. Je werkt hierin nauw samen met de functioneel- en technische beheerders Microsoft 365, de operationele informatiebeveiligingsfunctionarissen en de ServiceDesk.

  • Je zet je deskundigheid in bij de inrichting en uitrol van de Microsoft Endpoint management.

  • Je adviseert de operationele informatiebeveiligingsfunctionarissen en onze CISO over de security aspecten van Microsoft 365. Na goedkeuring van deze adviezen implementeer je de security maatregelen en functionaliteit.

  • Je ondersteunt bij het oplossen van 2e lijns-incidenten.

  • Je voert op een gestructureerde wijze de noodzakelijke changes door.

Vereisten / knock-outcriteria
1. Minimaal een afgeronde HBO bachelor opleiding;
2. Aantoonbare werkwerkervaring in de afgelopen 5 jaar in een Microsoft 365 omgeving met minimaal 400 medewerkers;

Gunningscriteria (weging, totaal 100 punten)
3. Minimaal een afgeronde HBO bachelor ICT opleiding (25 punten);
4. Aantoonbare werkervaring bij de implementatie van Microsoft Defender en Microsoft InTune in de afgelopen 3 jaar (30 punten);
5. Aantoonbare werkervaring in een Microsoft Azure omgeving (15 punten);
6. Aantoonbare werkervaring met Windows Server, Windows 10 en Office 365 (15 punten);
7. Aantoonbare werkervaring met TOPdesk als IT Servicemanagement systeem (5 punten);
8. Aantoonbare werkervaring met Samsung Knox en/of Apple Business manager (5 punten);
9. Aantoonbare werkervaring met Microsoft Deployment Toolkit en/of Autopilot (5 punten).

Competenties
De kandidaat dient over de volgende competenties te beschikken:

  • Je hebt er plezier in om collega’s te adviseren en te ondersteunen. Je bent daarin communicatief vaardig en in staat om complexe zaken zowel mondeling als schriftelijk helder uit te leggen en te rapporteren.

  • Je bent een echte teamspeler: de functie vraagt o.a. flexibiliteit, het vermogen om kennis te delen, en competenties als kunnen verbinden, plannen en organiseren om als unit optimaal te functioneren.

  • Je bent analytisch sterk, je hebt overtuigingskracht, je kunt goed samenwerken en je bent vaardig in mondelinge communicatie.

  • Gevoel voor humor.

Functieschaal
Deze functie is ingedeeld in functieschaal 9. Deze functieschaal is (eventueel) verbonden aan de desbetreffende CAO van de opdrachtgever inzake de inlenersbeloning.

Fee Flextender
Flextender brengt voor deze opdracht € 2,25 per gewerkt uur in rekening bij de winnende leverancier.

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: Ma – Di –  Wo –   Do –  Vr. De werkzaamheden vinden op het gemeentekantoor van Wassenaar plaats.

Planning
De gesprekken bij de gemeente Wassenaar zijn gepland op dinsdag 16 augustus 2022 van 09.00 uur tot 16.00 uur. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op maandag 15 augustus 2022 voor 17.00 uur bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze aanvraag.

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Jan de Vries via 06 - 365 104 90 of per mail via jan.devries@kbenp.nl. 

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Systeembeheerder die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.