thumbnail
Junior Beleidsmedewerker Verkeer

Wassenaar

Johan de Wittstraat 45, 2242 LV Wassenaar, Nederland

Mobiliteit en Verkeer
Deze inhuuropdracht is verlopen
€65
16 Zuid-Holland

Publicatiedatum:

11-05-2022

Sluitingsdatum:

18-05-2022

Begindatum:

Z.S.M.

Einddatum:

-

Welkom in Wassenaar 
Wassenaar ligt midden in het groen aan de Zuid-Hollandse kust, direct naast de bestuurlijke hoofdstad Den Haag. Het is een uniek stukje Nederland, waar zo’n 26.000 mensen wonen. Om de ambitieuze doelen van onze eigentijdse gemeente waar te maken en de kwaliteit van onze openbare ruimte te behouden, zoeken wij enthousiast talent. Zoek jij een boeiende baan? Spreekt onze werkcultuur met de kernwoorden veelzijdig, open en uitdagend jou aan? Als het antwoord ‘ja’ is én je denkt te passen in het profiel dan kijken we uit naar jouw bericht. Laat ons weten waarom jij een aanwinst bent voor Wassenaar.

Er is veel aan de hand in Wassenaar als het om mobiliteit gaat en de druk op de openbare ruimte neemt toe. Duurzaamheid, parkeren, slimme verkeerslichten, laadpalen, 30-kilometerzones, geluidsbelasting, fietsveiligheid en het één en ander aan herinrichtingen en ruimtelijke ontwikkelingen: het speelt allemaal. Onze raad en onze burgers zijn assertief en volgen zowel het beleid als de projecten nauwgezet. We werken samen in de regio maar dat betekent niet dat de belangen altijd parallel lopen.

Jouw eenheid Ruimte en Realisatie – Ontwikkeling
Gemeente Wassenaar heeft sinds 1 september 2021 weer een eigen ambtelijke organisatie. De organisatie is nog in ontwikkeling. We hebben een prettige en informele werksfeer. Wij zoeken ondernemende en resultaatgerichte mensen die hun ervaring, creativiteit en talent willen inzetten.

Als junior beleidsmedewerker verkeer kom je te werken in de Eenheid Ruimte en Realisatie – Ontwikkeling. Deze eenheid richt zich op de ontwikkeling van het fysieke domein. De medewerkers houden zich bezig met verkeer en mobiliteit, groen, water, milieu, economische zaken en toerisme, wonen, stedenbouw, monumenten en archeologie. De eenheid is nieuw samengesteld en heeft er zin in.

De eenheid werkt voor de uitvoering veel samen met Beheer en Bouwloket.

Opdracht
Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor enkele aspecten van de realisatie van ons beleid op het gebied van mobiliteit, verkeer en vervoer. Het werkt vindt plaats onder toezicht van de senior beleidsmedewerker verkeer.

  • Je stelt verkeersbesluiten op bij herinrichtingen, laadpalen en op basis van de adviseringen bij ruimtelijke projecten;

  • Je bent de monitor van eventuele bezwaar- en beroepsprocedures naar aanleiding van deze besluiten. Je verzorgt de eerste reacties en voorziet de betrokken collega’s tijdig van de juiste informatie;

  • Je neemt deel aan de afhandeling van klachten/meldingen en houdt daarbij de balans tussen het algemeen belang en het particuliere belang goed in de gaten;

  • Je bent lid van team verkeer en mobiliteit, en kijkt/praat mee over adviseringen, beleid en strategie.

Vereisten / knock-outcriteria
1. Maximaal uurtarief van € 65,- incl. reiskosten / fee Flextender, excl. BTW.
2. Uiterlijk beschikbaar per 6 juni 2022, 16 uur per week voor de gehele duur van de opdracht incl. eventuele verlengingsoptie(s).

Gunningscriteria (weging, totaal 100 punten)
3. Minimaal een afgeronde hbo bachelor opleiding Mobiliteit, Verkeer of Ruimtelijke Ontwikkeling (35 punten).
4. Aantoonbare kennis van juridische procedures en -vragen op het gebied van mobiliteit en verkeer opgedaan d.mv. stage-/werkervaring of een afgeronde opleiding/cursus (10 punten).
5. Aantoonbare stage-/werkervaring opgedaan in de afgelopen 3 jaar bij een gemeente (25 punten).
6. Aantoonbare stage-/werkervaring met de volgende systemen: Melvin, MOOR, ViaStatt, Rodin, NedBrowser/Cyclomedia, JOIN (max. 30 punten, 5 punten per onderdeel).

Competenties

  • Creativiteit in oplossingen;

  • Een luisterend oor voor de omgeving en voor collega’s;

  • Resultaatgericht en gericht zijn om iets van de grond te krijgen en op te lossen zonder andere belangen uit het oog te verliezen;

  • Goede communicatieve vaardigheden;

  • Flexibele mindset en snel kunnen inspelen op acute situaties.

Functieschaal
Voor deze functie geldt een maximaal uurtarief van € 65,- incl. reiskosten / fee Flextender, excl. BTW

Fee Flextender
Flextender brengt voor deze opdracht € 2,25 per gewerkt uur in rekening bij de winnende leverancier.

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen in overleg met de opdrachtgever te bepalen.

Planning
De (digitale) gesprekken bij de gemeente Wassenaar zijn gepland op vrijdag 20 mei 2022. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op donderdag 19 mei 2022 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze aanvraag.

Overige informatie
Gemeente Wassenaar zal om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) verzoeken.

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Jan de Vries via 06 - 365 104 90 of per mail via jan.devries@kbenp.nl. 

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek je droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs zo snel mogelijk contact met je opnemen. Na (telefonisch) contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Junior Beleidsmedewerker Verkeer die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.