thumbnail
Regiemedewerker Belastingen

Voorschoten

Leidseweg 25, 2252 LA Voorschoten, Nederland

Overig
Deze inhuuropdracht is verlopen
€95
8 - 16 Zuid-Holland

Publicatiedatum:

05-05-2022

Sluitingsdatum:

16-05-2022

Begindatum:

Z.S.M.

Einddatum:

-

Uren per week:

8 - 16

Organisatie
We werken vanuit onze drie kernwaarden: vakkundig, betrouwbaar en in eenvoud. Dit betekent onder andere dat we goede dienstverlening leveren, afspraken nakomen, efficiënt werken en zaken niet onnodig ingewikkeld maken. We werken op onderdelen opgavengericht en in samenwerking met inwoners, ondernemers en andere samenwerkingspartners.

We vinden het belangrijk dat onze medewerkers goed in hun vel zitten en het naar hun zin hebben. Je krijgt daarom bij ons de kans om je talenten veelvuldig in te zetten. Er is een prettige, informele werksfeer en we bieden veel ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Opdracht
Als regiemedewerker belastingen zorg je ervoor dat alle gemeentelijke belastingen en toeslagen worden geïnd. Je hebt hierbij een regiefunctie richting de Belastingsamenwerking Gouwe-Rijnland (BSGR), de organisatie die voor een aantal gemeenten de daadwerkelijke inning verzorgd. Onderdeel van jouw functie is o.a. om belasting en legesverordeningen te actualiseren en vragen daarover te beantwoorden, het maken van berekeningen voor kostendekkendheid van de afvalstoffen- en rioolheffing, opstellen van de paragraaf lokale heffingen, het organiseren van controles (bijv. voor de hondenbelasting), interne advisering, het afhandelen van bezwaren en het voeren van regionaal overleg.  

Vereisten / knock-outcriteria
1. Uiterlijk beschikbaar per 1 juni 2022 voor minimaal 8 - 16 uur per week gedurende.
2. Uurtarief maximaal €95,- incl. reiskosten fee Flextender / excl. BTW.

Gunningscriteria (weging, totaal 100 punten)
3. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 8 jaar als medewerker/adviseur op het gebied van belastingen (35 punten).
4. Aantoonbare kennis van gemeentelijke belastingen opgedaan d.m.v. werkervaring in de afgelopen 6 jaar (25 punten).
5. Aantoonbare werkervaring met het maken van kostendekkendheidsberekeningen (20 punten).
6. Aantoonbare werkervaring met het actualiseren en toepassen van belasting en legesverordeningen (20 punten).

Competenties
- Communicatief sterk;
- Nauwkeurig werken;
- Resultaatgericht;
- Klantgerichtheid.

Functieschaal
Deze functie is ingedeeld in functieschaal 10. Deze functieschaal is (eventueel) verbonden aan de desbetreffende CAO van de opdrachtgever inzake de inlenersbeloning.

Fee Flextender
Flextender brengt voor deze opdracht € 2,25 per gewerkt uur in rekening bij de winnende leverancier.

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: Ma – Di – Wo – Do – Vr / in overleg te bepalen.

Planning
De gesprekken bij de gemeente Voorschoten zijn gepland op woensdag 18 mei 2022 van 09.00 uur tot 11.00 uur. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op dinsdag 17 mei 2022 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze aanvraag.

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Jan de Vries via 06 - 365 104 90 of per mail via jan.devries@kbenp.nl. 

De reactietermijn van deze aanvraag duurt tot maandag 16 mei 2022, 09.00 uur. Tot die tijd kunt u reageren.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek je droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs zo snel mogelijk contact met je opnemen. Na (telefonisch) contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Regiemedewerker Belastingen die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.