thumbnail
thumbnail
Specialist Business Intelligence

Veiligheidsregio Utrecht

Meerndijk 17, 3454 HM Utrecht, Nederland

ICT
Sluit vandaag
Geen maximum
16-24 Utrecht

Publicatiedatum:

20-09-2022

Sluitingsdatum:

27-09-2022

Begindatum:

Z.S.M.

Einddatum:

-

Uren per week:

16-24

Omschrijving van de opdracht

Organisatie
Uw veiligheid, Ons werk
Veiligheidsregio Utrecht is een samenwerkingsverband van en voor de 26 Utrechtse gemeenten. Wij zorgen elke dag voor de veiligheid van alle mensen die in de regio wonen en verblijven. Dat doen wij met onze centralisten op de 112-meldkamer, onze brandweermensen en onze collega’s va risicobeheersing, crisisbeheersing en de geneeskundige hulpverleningsorganisatie in de regio.

Wij zijn er voor de mensen in de samenleving, die rekenen op onze professionaliteit. Onze ambitie is om dat met onze partners steeds beter te doen. Om hieraan een bijdrage te leveren, is de afdeling Financiën op zoek naar een tijdelijke collega:

De afdeling Financiën bestaat naast jou uit 7 collega’s en is onderdeel van de directie Bedrijfsvoering (ca. 100 fte), die verder bestaat uit de afdelingen HRM, Facilitair & Inkoop- en Informatiemanagement & Informatie- en communicatie technologie (I&I).

Opdracht
Voor een optimale sturing binnen de financiële administratie is de Veiligheidsregio Utrecht op zoek naar een Business Intelligence Specialist die verschillende rapportages/dashboards kan ontwikkelen. Denk hierbij aan management dashboard (op het gebied van Finance en HR), alsmede projectoverzichten, spendanalyse’s, BTW overzichten, IV3 en overige nader te bepalen rapportages. Deze rapportages worden in (goed) overleg met het BI-team en de afdeling Finance vorm gegeven.

Vereisten / knock-outcriteria
1. Aantoonbare kennis van het ontwikkelen van rapportages/dashboards binnen Power BI;
2. Minimaal een afgeronde opleiding op hbo bachelor niveau;
3. Aantoonbare kennis- van en werkervaring met Afas (benoem dit duidelijk in het cv);
4. Uiterlijk beschikbaar per 10 oktober voor minimaal 16 uur.

 Gunningscriteria (weging, totaal 100 punten)
5. Aantoonbare werkervaring als Controller of Finance Professional (50 punten);
6. Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 10 jaar met het ontwikkelen van rapportages en dashboards binnen Power BI (50 punten).

Competenties

  • Analytisch;

  • Resultaatgericht

  • Klantgericht;

  • Communicatief


Functieschaal
Deze functie is ingedeeld in functieschaal 10a. Deze functieschaal is (eventueel) verbonden aan de desbetreffende CAO van de opdrachtgever inzake de inlenersbeloning.

Fee Flextender
Flextender brengt voor deze opdracht geen fee in rekening bij de winnende leverancier. 

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: Ma – Di – Wo – Do – Vr.

Planning
De gesprekken bij de VRU zijn gepland op donderdag 29 september 2022 van 09.00 uur tot 12.00 uur. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op woensdag 28 september bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze inhuuropdracht.

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Jan de Vries via 06 - 365 104 90 of per mail via jan.devries@kbenp.nl. 

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Specialist Business Intelligence die deze organisatie zoekt?