thumbnail
thumbnail
UX Designer UMC Utrecht

UMC Utrecht

Heidelberglaan 100, 3584 CX Utrecht, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
32 Utrecht

Begindatum:

1 dec 2023

Einddatum:

1 mrt 2024

Uren per week:

32

Publicatiedatum:

21 nov 2023

Omschrijving van de opdracht
Een ambitieuze UX designer met oog voor details en het vermogen om in en uit te kunnen zoomen in de veelomvattende wereld van de zorg. Een UX-er met een talent en een onomstreden drang om de optimale gebruiksbeleving te creëren voor onze eindgebruikers

Je komt in een ambitieus team dat elke sprint waarde levert en altijd op zoek is naar verbetering en versnelling. Daarom zoeken we versterking van iemand die het leuk vindt om:

 • Digitale producten, features of verbeteringen te creëren die toepasbaar zijn binnen het hele UMC of specifieke afdelingen;

 • Nieuwe digitale concepten te bedenken en visualiseren;

 • Creatief en vernieuwend te ontwerpen en daarbij rekening te houden met gebruikers die digitaal minder vaardig zijn, lage gezondheidsvaardigheden hebben of anderszins beperkt zijn;

 • Stakeholders mee te nemen in designkeuzes en daarin een volwaardig gesprekspartner is en kritisch durft te zijn;

 • Te denken vanuit een service: integrale oplossingen bedenken die passen in de reis van al onze eindgebruikers

 Eisen

 • Akkoord procedure en inhuurvoorwaarden (oa all-in tariefstelling wat betreft reiskosten woon-werk en evt fee kosten).

 • De kandidaat vind het leuk om digitale producten, features of verbeteringen te creëren die toepasbaar zijn binnen het hele UMC of specifieke afdelingen.

 • De kandidaat wilt zich bezig houden met nieuwe digitale concepten te bedenken en visualiseren.

 • De kandidaat vind het leuk om creatief en vernieuwend te ontwerpen en daarbij rekening te houden met gebruikers die digitaal minder vaardig zijn, lage gezondheidsvaardigheden hebben of anderszins beperkt zijn.

 • De kandidaat vind het leuk om stakeholders mee te nemen in designkeuzes en daarin een volwaardig gesprekspartner en kritisch durft te zijn.

 • De kandidaat kan denken vanuit een service: integrale oplossingen bedenken die passen in de reis van al onze eindgebruikers.

Opleiding
We bieden aanvullend op de functie van UX Designer UMC Utrecht een cursus Instructievaardigheden, om je vaardigheden en expertise op dit gebied verder te ontwikkelen en te versterken. Bekijk voor meer informatie onze opleidingen pagina!

Meer informatie
Voor meer informatie omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de Hoe werkt het pagina. Heb je een vraag? Neem direct contact op met Leya Schoonderwoerd via leya.schoonderwoerd@kbenp.nl of via 06 436 079 99.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met onze opdracht adviseur.
Opdracht Adviseur Jan de Vries
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de UX Designer UMC Utrecht die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.