Bekijk de opdracht ook op opdrachtinformatiemanagement.nl voor aanvullende ondersteuning binnen het vakgebied Informatiemanagement.
thumbnail
thumbnail

Functioneel beheerder Youforce/Beaufort

(Talentenregio) Shared Service Centrum ONS

Luttenbergstraat 2, 8012 EE Zwolle, Nederland

Sluit over 3 dagen
110
16 Overijssel

Begindatum:

1 jul 2024

Einddatum:

31 dec 2024

Uren per week:

16

Publicatiedatum:

5 jun 2024

Type inzet
Het betreft tijdelijke invulling van een reguliere functie bij de gemeente. De opdracht leent zich daarom niet voor invulling op zzp-basis. Eventueel geïnteresseerde zzp'ers kunnen zich op detacheringsbasis ( = met loonuitbetaling) laten aanbieden door een bureau. Doorleenconstructies zijn nadrukkelijk niet toegestaan.

Functie : Trainer on the job / Functioneel Beheerder / Applicatie-ontwikkelaar (Youforce)

Inzet : gem. 16 uur per week
Werk- denkniveau : HBO
Afdeling/team : HR Service
Start datum : 01-07-2024
Eind datum : 31-12-2024 (met optie tot verlenging)
Tarief : max. € 110,=

Scope
Wij zijn Ons. Wij leveren de beste bedrijfsvoeringsoplossing aan overheden in de regio Zwolle, zodat zij zich kunnen focussen op een goede dienstverlening richting de samenleving. We doen dat op het gebied van ICT, HR en Inkoop & Contractmanagement. Wij zijn een Shared Service Centrum (SSC) en werken samen met de gemeenten Kampen, Zwolle, Dalfsen, Westerveld, Zwartewaterland, Ommen en de provincie Overijssel.

De afdeling HR Service is op zoek naar een Functioneel Beheerder/applicatie ontwikkelaar die twee collega’s een training on the Job kan geven. En die vooral ondersteuning biedt op de applicaties Selfservice, Beaufort/Youforce.

Waar kom je te werken?
HR Service is hét aanspreekpunt op HR gebied voor de medewerkers van onze partners. En dat zijn er inmiddels al heel veel, namelijk: de gemeenten Zwolle, Kampen, Westerveld, Dalfsen, Zwartewaterland, Ommen, en de Provincie Overijssel. Samen zijn dat meer dan 5000 medewerkers. Het team van HR Service is een warm team, dat graag de medewerkers van de partners helpt en betrokken is bij elkaar. Elke dag werken zij aan het verbeteren van de dienstverlening en aan de toekomst van Ons.

Dit ga je doen
Jij leidt als ‘trainer on the job’ twee collega’s op tot applicatie-ontwikkelaar in Selfservice en verwante applicaties in Youforce. Dit doe je door change verzoeken uit te voeren en nieuwe formats te bouwen. Waarbij de complexiteit groot is, omdat we zoals hierboven beschreven naast SSC Ons ook werken voor meerdere gemeenten en de provincie Overijssel. Als Functioneel Beheerder/applicatieontwikkelaar zorg jij ervoor dat de kwaliteit van de gegevens in de systemen verhoogd wordt.
 
Profiel
Voor deze functie zijn knock-out criteria (**) opgesteld, indien hier niet aan voldaan kan worden, kan dit leiden tot uitsluiting.

Eisen (aantoonbaar met diploma’s, certificaten, referenties)

  • Je beschikt minimaal over een HBO werk- en denkniveau. (**)

  • Kennis van YouForce, Beaufort en Gmal. (**)

 Werkervaring

  • Minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring met Youforce Selfservice, Beaufort.

  • Ervaring als trainer learning on the job. 

  • Aantoonbare ervaring met het bouwen van workflows binnen het Youforce Selfservice systeem

  • Aantoonbare werkervaring als functioneel beheerder binnen gemeenten.

Competenties/persoonlijkheid
Qua persoonlijkheid sta jij bekend als een doorzetter, beschik je over didactische vaardigheden en heb je analytische kwaliteiten. Verder ben je communicatief vaardig, ben je creatief, proactief en heb je een klantgerichte instelling. Daarnaast ben je accuraat, verbindend en verantwoordelijk. Dit maakt van jou de ideale nieuwe collega voor Ons.
 
Invulling werkweek

  • Het betreft inhuur voor naar verwachting gemiddeld 16 uur per week. 

  • Werkdagen in overleg.

  • Thuiswerken is mogelijk, invulling in overleg. 

 Aanvullende informatie
Ons is gehuisvest in het Provinciehuis van de Provincie Overijssel, zij hanteren het beleid dat externe medewerkers niet mogen parkeren op het parkeerterrein. Er is voldoende parkeergelegenheid (zowel betaald als gratis) rondom het Provinciehuis. 

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Hibo Abdi via 06 43 36 34 42 of per mail via hibo.abdi@kbenp.nl.
Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om je in te schrijven.

Documenten:

Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Help
Contact

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Functioneel beheerder Youforce/Beaufort die deze organisatie zoekt?