thumbnail
thumbnail
Contract manager Sociaal domein

(Talentenregio) Shared Service Centrum ONS

Luttenbergstraat 2, 8012 EE Zwolle, Nederland

Sociaal Domein
Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
36 Overijssel

Publicatiedatum:

10-03-2023

Sluitingsdatum:

21-03-2023

Begindatum:

03-04-2023

Einddatum:

30-06-2023

Voor de partnergemeenten van SSC Ons, afdeling Maatschappelijke Ondersteuning, zoeken we een contractmanager met focus op Wmo 


De afdeling Maatschappelijke Ondersteuning is verantwoordelijk voor het beleid, financiën, uitvoering,  inkopen, contracteren en managen van de contracten met aanbieders van Wmo-ondersteuning. Hierbij kun je denken aan onderwerpen als  thuisondersteuning, dagbesteding, inburgering, beschermd wonen, respijtzorg en hulpmiddelen.

De standplaats voor deze functie is Zwolle. Je zult afwisselend werken op het Provinciehuis (uitvalsbasis Ons), of het gemeentehuis van onze partnergemeente. Daarnaast zijn we voorstander van thuiswerken wanneer mogelijk en bieden de mogelijkheid van ‘hybride werken’.

Dit ga je doen
Het team bestaat vaak uit teammanagers van het Sociaal Wijkteam, beleidsadviseurs van de afdeling Wmo, de contractbeheerder en jij als contractmanager.

Als contractmanager ben je, met de andere contractmanagers, verantwoordelijk voor de Wmo contracten van de partners van Ons. In deze functie:
  • Volg je pro-actief de ontwikkelingen in het sociaal domein. 
  • Ben je het aanspreekpunt voor gecontracteerde Wmo aanbieders, onderhoud je relaties met deze aanbieders en bespreek je de kwaliteit van dienstverlening en de financiële en contractuele aspecten van de dienstverlening. Je stuurt bij waar nodig.
  • Samen met het Wmo team toets je producten, diensten en aanbieders aan contracten, opdrachten en gemaakte afspraken. Je monitort de werking en doelmatigheid van de contracten, legt dit vast in contractbeoordelingen en doet voorstellen voor bijstelling van het contract.
  • Je volgt de ontwikkelingen bij bestaande aanbieders en binnen de eigen organisatie en zorgt dat afspraken en contracten hierop aangesloten blijven.
  • Je hebt focus op voortdurende kwaliteitsverbetering waarbij op transparante wijze wijzigingen worden aangeboden en geïmplementeerd. Het draait hierbij om kwalitatief verbeteren van de dienstverlening, verhogen van efficiëntie en effectiviteit, lange termijn risicoverlaging en het toevoegen van waarde aan het succes van de totale organisatie. Je hebt hierbij ook oog voor het belang van de inwoner.
  • Geef je adviezen bij een (Europese) aanbesteding over onder meer de inrichting en besturing van contracten en de toekomstige samenwerking met aanbieders.
  • Informeer je jouw opdrachtgever regelmatig over de prestaties van de aanbieders, de ingezette dienstverlening en kostenontwikkelingen binnen contracten.
  • Richt je het contractmanagement in conform de vastgestelde governance en procedures.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen één werkdag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Contract manager Sociaal domein die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.