thumbnail
thumbnail

Consulent Rechtmatigheid

Raadhuisplein 1, 8096 CP Oldebroek, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
20 Gelderland

Begindatum:

26 feb 2024

Einddatum:

25 sept 2024

Uren per week:

20

Publicatiedatum:

10 feb 2024

Consulent Leerlingenvervoer

De opdrachtgever

De gemeente Oldebroek is ambitieus! Met elkaar werken we aan een organisatie die aansluit bij de samenleving en de mogelijkheden van deze tijd. Die samenleving geven we met elkaar vorm; inwoners en gemeente. Je krijgt de ruimte voor eigen initiatief en om eigen verantwoordelijkheid te nemen. We ondersteunen en faciliteren elkaar waar dat kan. Dat doen wij vanuit onze kernwaarden: Dienstverlenend, Eigenaarschap, Verbindend, Flexibel en Vakbekwaam.

Het team
Het team Samenleving bestaat uit ruim 20 enthousiaste en gedreven (beleids)medewerkers. Naast jeugd, Wmo, Participatie en inkomen, zijn onderwijs, sport, gezondheid, cultuur, subsidies, veiligheid en inwonerparticipatie belangrijke werkvelden binnen het team. Vanwege het intern doorstromen van een collega zijn we op zoek naar tijdelijke capaciteit.

Opdrachtomschrijving
Voor het team Samenleving ga je aan de slag als consulent leerlingenvervoer. Je bent, samen met een (startende) collega, verantwoordelijk voor de uitvoering van leerlingenvervoer. Je zorgt voor het afhandelen van aanvragen, afstemmen met de planning en opstellen van beschikkingen. Daarnaast starten we een project voor efficiënter en meer zelfstandig reizen. We onderzoeken tot op casus niveau de vervoersbewegingen in de gemeente en kijken hoe we dit efficiënter kunnen inrichten in overleg met ouders, vervoerders en andere gemeenten. Daarnaast sturen we op het zo zelfstandig mogelijk reizen door jeugdigen. We kijken naar ‘wat kan er wel’ en hoe bereiden we iemand zoveel als mogelijk voor op zelfstandigheid. Concreet betekent dit:

 • Afhandelen en beoordelen van aanvragen leerlingenvervoer.

 • Opstellen van beschikkingen voor leerlingenvervoer.

 • Contacten met klanten, vervoerders en andere partners over leerlingenvervoer.

 • Uitvoeren project voor efficiënter en meer zelfstandig reizen.

Eisen

 • Akkoord procedure en inhuurvoorwaarden (o.a. all-in tariefstelling wat betreft reiskosten woonwerk)

 • Kandidaat heeft op het CV aantoonbaar minimaal 3 jaar ervaring opgedaan in de afgelopen 5 jaar als consulent/ projectleider/beleidsmedewerker leerlingenvervoer voor een gemeente.

 • Kandidaat beschikt over minimaal een afgeronde opleiding op MBO niveau.

 • Op CV aantoonbare affiniteit met projectmatig werken en het begeleiden van (startende) medewerkers. Graag duidelijk vermelden op CV hoe kandidaat hieraan voldoet. Gevraagde competentie zal ook tijdens het gesprek getoetst worden.

 • Het betreft tijdelijke invulling van een reguliere functie bij de gemeente. De opdracht leent zich daarom niet voor invulling op zzp-basis. Eventueel geïnteresseerde zzp'ers kunnen zich op detacheringsbasis ( = met loonuitbetaling) laten aanbieden door een bureau. Doorleenconstructies zijn nadrukkelijk niet toegestaan.

Wensen

 • Kandidaat heeft op het CV aantoonbaar meer dan 5 jaar ervaring opgedaan als consulent/ projectleider/beleidsmedewerker leerlingenvervoer voor een gemeente.

 • Kandidaat heeft aanvullende opleidingen gevolgd op het gebied van:

  • Zowel wetgeving leerlingenvervoer ( actuele kennis niet ouder dan 3 jaar) als Projecten (15 Punten)

  • Alleen wetgeving leerlingenvervoer ( actuele kennis niet ouder dan 3 jaar) (10 Punten)

  • Alleen Projecten (5 Punten)

  • Geen relevante opleidingen (0 Punten)

 • De competenties en de kennis, expertise en ervaringen worden getoetst tijdens het gesprek: Naast onze kernwaarden, Dienstverlenend, Eigenaarschap, Verbindend, Flexibel en Vakbekwaam, vragen wij de volgende competenties:

  • In staat om een startende collega te begeleiden.

  • In staat om een project uit te voeren /projectmatig te werken;

Meer informatie
Voor meer informatie omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de Hoe werkt het pagina. Heb je een vraag? Neem direct contact op met Leya Schoonderwoerd via leya.schoonderwoerd@kbenp.nl of via 06 436 079 99.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met onze opdracht adviseur.
Opdracht Adviseur Jan de Vries
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Consulent Rechtmatigheid die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.