thumbnail
thumbnail

Consulent Inkomen

Raadhuisplein 1, 8096 CP Oldebroek, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
32 Gelderland

Begindatum:

1 apr 2023

Einddatum:

1 dec 2023

Uren per week:

32

Publicatiedatum:

15 mrt 2023
Ben je een dienstverlenende inkomensconsulent en een natuurlijke samenwerker die graag dingen mogelijk maakt? Dan zoeken we jou om ons Sociaal Team te versterken!

Hier ga je werken Gemeente Oldebroek is volop in beweging! Met elkaar werken we aan een organisatie die aansluit bij de samenleving en de mogelijkheden van deze tijd. Samen werken aan een sterke en leefbare samenleving. Die samenleving geven we met elkaar vorm; inwoners en gemeente. Het gemeentehuis is modern ingericht en biedt alle voorzieningen die jij nodig hebt! Je krijgt de ruimte voor eigen initiatief en om eigen verantwoordelijkheid te nemen. We ondersteunen en faciliteren elkaar waar dat kan. Dit doen wij vanuit onze kernwaarden Dienstverlenend, Eigenaarschap, Verbindend, Flexibiliteit en Vakbekwaam.
Het team  Het Sociaal Team is een multidisciplinair team met ongeveer 40 medewerkers . Het team richt zich op vragen van inwoners met het doel hen zo optimaal mogelijk te laten participeren in de samenleving. Daarbij streven we naar een integrale aanpak via 1 kwalitatief hoogwaardige toegang. De werkzaamheden van het team kenmerken zich door zelfstandigheid in het afhandelen van enkelvoudige en meervoudige complexe vragen.
Wat ga je doen
Als Inkomensconsulent beoordeel en rapporteer je over de rechtmatigheid van aanvragen levensonderhoud, beëindigingen en mutaties op het gebied van de Participatiewet en IOAW. Je behandelt aanvragen voor minimaregelingen, individuele inkomens toeslag en energietoeslag. Je beschikt over gedegen kennis van voorliggende voorzieningen. Je adviseert en informeert de inwoner over mogelijkheden, rechten en plichten en vervult een signaalfunctie bij vermoedens van fraude en financiële problemen. Je zorgt voor afstemming met de werkcoach en draagt warm over naar een collega bij (vermoeden van) multi-problematiek.

Als inkomensconsulent beschik je over:
  • minimaal een HBO werk- en denkniveau en minimaal 2 jaar werkervaring als inkomensconsulent bij een gemeente;
  • gedegen kennis van relevante wet- en regelgeving, zoals de Participatiewet en aanverwante wetgeving (IOAW, BBZ, WW, ZW e.d.);
  • aantoonbare ervaring in een functie die is gericht op rechtmatigheid.

Competenties 
  • klantgericht;
  • analytisch;
  • stressbestendig;
  • creatief in het vinden van oplossingen;
  • goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden en een administratieve discipline;
  • zelfstandig en in teamverband kunnen werken.
0ver gemeente Oldebroek
De gemeente Oldebroek ligt op de Noord Veluwe en heeft 23.000 inwoners. De gemeente bestaat uit zes dorpskernen, elk met hun eigen identiteit en kenmerken. Wij zijn trots op onze betrokken gemeenschap, actief verenigingsleven en maatschappelijke organisaties. Wil je meer weten over onze gemeente, kijk dan op www.oldebroek.nl of vind ons op onze socials!
 

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met onze opdracht adviseur.
Opdracht Adviseur Jan de Vries
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Consulent Inkomen die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.