thumbnail
thumbnail
Junior Consulent Re-integratie

(Talentenregio) Gemeente Meppel

Grote Oever 26, 7941 BJ Meppel, Nederland

Sociaal Domein
Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
32 Drenthe

Publicatiedatum:

22-11-2022

Sluitingsdatum:

02-12-2022

Begindatum:

01-12-2022

Einddatum:

31-05-2023

Uren per week:

32
 
Ben jij sociaal vaardig, empathisch, geduldig en klantgericht?
 
Dan zijn wij op zoek naar jou!
Binnen het team Werk & Meedoen in het Sociaal Domein zijn wij op zoek naar een

Jr. Consulent Re-integratie
(32 uur per week voor een half jaar)

Bij ons wil je komen werken!

Onze organisatie is namelijk ondernemend en ambitieus. We stellen de bedoeling centraal, willen een betrouwbare partner zijn en willen met elkaar en met de samenleving flexibel aan de slag. De werkzaamheden liggen op het gebied van Re-integratie, waarbij je onderdeel uitmaakt van het team Werk en Meedoen binnen het Sociaal Domein.

Het team Werk & Meedoen

Het team Werk en Meedoen bestaat uit professionals vanuit het Sociaal Domein (van beleid tot uitvoering) waarbij de focus in dit team ligt in de levensfase Werken en Meedoen: participatie/re-integratie, WMO-begeleiding, Beschermd wonen, maatschappelijke opvang, inburgering, schuldhulpverlening, armoede, laaggeletterdheid.     

Wat ga je doen?

Je voert gesprekken met mensen met een lange afstand tot de arbeidsmarkt. Als spin in het web heb je als doel voor elke klant zo optimaal mogelijk resultaat te halen richting zelfredzaamheid, meedoen, onderwijs en/of werk. Je zoekt integrale afstemming met de collega’s van Participatie, Jeugdwet en Wet Maatschappelijke Ondersteuning.
Een belangrijk element binnen de functie is dat er verbinding gezocht wordt in het brede Sociaal Domein met collega’s werkzaam in de teams Opgroeien, Vitaliteit en Kwaliteit & Ondersteuning.

Wat breng je mee?

Op soft-skill niveau ben je nieuwsgierig en kan je goed luisteren. Je toont enthousiasme en krijgt mensen mee. Daarnaast ben je zelfstandig, toon je initiatief en kun je goed samenwerken.

Hiernaast:
  • Heb je een relevante afgeronde Hbo-opleiding
  • Heb je kennis van de Participatiewet en Wet Inburgering (pré).
  • Heb je kennis van vreemde talen (pré).
  • Beschik je over enige ervaring met de doelgroepen (pré).

 

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Junior Consulent Re-integratie die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.