thumbnail
thumbnail

Financieel Adviseur

Grote Oever 26, 7941 BJ Meppel, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
36 Drenthe

Begindatum:

1 mei 2024

Einddatum:

31 dec 2024

Uren per week:

36

Publicatiedatum:

27 mrt 2024

Financieel Adviseur
(32 - 36 uur per week)

Je maakt onderdeel uit van het team Financiën & Belastingen. Het team is verantwoordelijk voor het financiële beleid en -advisering, de planning & control cyclus, financiële administratie, belastingen en de basisregistraties.

Wat ga je doen?
Als financieel adviseur bij gemeente Meppel ben je een expert in gemeentefinanciën en ben je als strategisch - tactisch adviseur gekoppeld aan de domeinen bedrijfsvoering en dienstverlening. Je adviseert en faciliteert de teammanagers binnen die domeinen op een zo breed mogelijk terrein op financieel vlak. Je bent betrokken bij het initiëren van nieuwe voorstellen en geeft daarover een financieel advies. Ook werk je mee aan de totstandkoming en vernieuwing van het algemeen financieel beleid. Denk hierbij aan reserves en voorzieningen en financiële regelingen. Je adviseert over een betere werkmethode van de verdeling van de personeelsbudgetten. Het gaat hierbij om het (opnieuw) opzetten van het pakket van doorrekening-verdelingssystematiek- borgen en monitoren.

Jouw financiële expertise zet je daarnaast ook in bij advisering over verbonden partijen en gesubsidieerde partijen (bijvoorbeeld: Rendo, Meppel Energie en Vitens).

Eisen

 • Akkoord procedure en inhuurvoorwaarden (o.a. all-in tariefstelling wat betreft reiskosten woonwerk)

 • De kandidaat heeft minimaal een afgeronde HBO opleiding in een economische richting

 • Minimaal 2 jaar werkervaring binnen een financiële afdeling in een overheidsorganisatie

 • Het betreft tijdelijke invulling van een reguliere functie bij de gemeente. De opdracht leent zich daarom niet voor invulling op zzp-basis. Eventueel geïnteresseerde zzp'ers kunnen zich op detacheringsbasis ( = met loonuitbetaling) laten aanbieden door een bureau. Doorleenconstructies zijn nadrukkelijk niet toegestaan.

Wensen

 • De kandidaat heeft minimaal een afgeronde HBO opleiding in een economische richting

 • Minimaal 4 jaar werkervaring binnen een financiële afdeling in een overheidsorganisatie

 • De kandidaat heeft actuele recente kennis op het gebied van gemeentefinanciën en bedrijfseconomie, bij voorkeur opgedaan in de afgelopen 5 jaar

 • De kandidaat heeft op CV aantoonbare aantoonbare ervaring binnen het bedrijfsvoeringsdomein

 • De kandidaat heeft op CV aantoonbare ervaring met BBV

 • De gesprekken vinden plaats op 11 april tussen 13:00 uur en 15:00 uur. Hier graag rekening mee houden

 • Competenties: Zie PDF.

Meer informatie
Voor meer informatie omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de Hoe werkt het pagina. Heb je een vraag? Neem direct contact op met Leya Schoonderwoerd via leya.schoonderwoerd@kbenp.nl of via 06 436 079 99.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

 

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met een van onze opdracht adviseurs.
Opdracht Adviseur
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Financieel Adviseur die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.