thumbnail
thumbnail

Communicatiemedewerker

Grote Oever 26, 7941 BJ Meppel, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
24 Drenthe

Begindatum:

1 jul 2023

Einddatum:

31 dec 2023

Uren per week:

24

Publicatiedatum:

26 mei 2023
Binnen het team Advies zijn wij op zoek naar een:

Communicatiemedewerker

Met relevante teksten, beelden en video’s weet je doelgroepen te activeren en zet je aan tot interactie. Je ondersteunt en faciliteert collega’s bij de inzet van online en offline communicatiemiddelen. Je werkt nauw samen met je communicatiecollega’s en met de
inhoudelijk verantwoordelijke collega’s, zodat de verbinding tussen gemeente en samenleving via de juiste (online) communicatiekanalen en op het juiste moment tot stand komt.

Wat ga je doen?

Samen met je collega’s help je de organisatie bij het maken van passende off- en online content. Je schrijft graag en makkelijk en kent de juiste ins- en outs voor het creëren van teksten en beelden voor de diverse communicatiekanalen. Je bent bekend met digitale toegankelijkheid en B1 niveau schrijven.
 
Je onderhoudt contacten met zowel interne collega’s als externe partijen (videoproductie, fotograaf, tekstschrijvers) en zorgt voor de coördinatie van drukwerk en andere communicatiemiddelen. Je ondersteunt de communicatieadviseurs bij het maken van passende content. Ook zorg je voor de invulleng en opmaak van de wekelijke advertentiepagina van de gemeente in het huis-aan-huis blad. Hiervoor is het nodig dat je op vrijdag beschikbaar bent en eventueel op maandagmorgen.

Eisen en wensen
 
  • Je hebt minimaal een relevante hbo-opleiding op het gebied van communicatie, (online)marketing of soortgelijk (eis);
  • Je hebt ten minste twee jaar ervaring op het gebied van online communicatie (eis);
  • Je hebt ervaring met het werken in CMS- en digitale nieuwsbrief systemen (wens);

Competenties
 
  • Je bent initiatiefrijk, creatief en praktisch ingesteld;
  • Je bent enthousiast, een doorzetter en resultaatgericht;
  • Je vindt samenwerken vanzelfsprekend en je zoekt actief verbinding met collega’s om hoogwaardige en integrale dienstverlening te leveren.

 
Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Britt Emmen via 06 39 84 53 67 of per mail via britt.emmen@kbenp.nl.
Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Help
Contact

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Communicatiemedewerker die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.