thumbnail
thumbnail

Gezinscoach

Eperweg 5, 8181 ET Heerde, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
68
32 Gelderland

Begindatum:

1 mrt 2024

Einddatum:

28 feb 2025

Uren per week:

32

Publicatiedatum:

8 feb 2024

Gezinscoach (algemeen) voor de duur van 1 jaar met mogelijke verlenging

Wie zijn wij 

Stip, het uitvoeringsorgaan sociaal domein van de gemeente Heerde, heeft als taak om inwoners advies te geven, de juiste ondersteuning te bieden of te begeleiden naar de juiste hulp. Het gaat daarbij naast Jeugd om wonen, werken, schulden, gezond en veilig opgroeien en ouder worden en inburgeren etc. De afdeling bestaat uit WMO, Participatie, Inkomen, Schulddienstverlening, Jeugd een Welzijnsfuncties. Ouders zijn in de basis in principe zelf verantwoordelijk  voor het opvoeden en opgroeien van hun eigen kinderen. Soms lukt dit door omstandigheden niet en is zelfs de veiligheid in het geding.  Onze professionals versterken daarbij de ouderlijke competentie zo kort als mogelijk en zo lang als nodig is. 

Wat verwachten wij van de functie
Als gezinscoach ben je het eerste aanspreekpunt voor jeugdigen (in hun eigen leefwereld, op scholen, op straat, etc.), of voor gezinnen zodat de eerste problematiek voorkomen kan worden. Je ondersteunt kort- dan wel langdurig de gezinnen en anderen. Zonodig leid je toe naar specialistische hulp en bent in staat om casusregie uit te voeren. Je houdt daarbij de veiligheid van kinderen en jongeren in hun leefwereld in het oog. Wanneer het onveilig is durf je dit bespreekbaar te maken en kunt samen met de omgeving van het kind / de jongere een veiligheidsplan opstellen. Je werkt systemisch en oplossingsgericht. Je bent aanspreekpunt voor professionals uit het voorveld ten behoeve van consultatie en versterking van preventie. Je kunt samenwerken met specialistische organisaties. Binnen Stip werk je nauw samen met de collega's die van belang zijn:  één gezin, één plan, één regisseur. Je kunt de focus leggen op kinderen in de basisschoolleeftijd.

Wat ga je doen 
Je bent aanwezig op enkele basisscholen als eerste aanspreekpunt voor alle vragen op deze school. Verder ondersteun je collegae in het omgaan met specifieke vragen op het gebied van gedragsproblematiek, draagt zorg voor je caseload welke een mix is van gedragsproblematiek en overige problematiek. Je bepaalt samen met het gezin welke specialistische zorg eventueel nodig is en voert waar nodig casusregie waarbij je samenwerkt met diverse partijen, je bespreekt indien nodig je cases in het casusoverleg en valt zonodig terug op de orthopedagoog of leidinggevende. 

Voor wie werk je 
Je werkt vanuit het Stip-team waarin alle functies vertegenwoordigd zijn die met onze inwoners te maken hebben binnen het sociaal domein. 

Eisen

 • Akkoord procedure en inhuurvoorwaarden (o.a. all-in tariefstelling wat betreft reiskosten woon-werk)

 • De functie wordt uitgevoerd op basis van een gezagsverhouding. Er is sprake van leiding en toezicht door de opdrachtgever. Vrije vervanging is niet mogelijk. Het gevolg hiervan is dat er in de praktijk sprake zal zijn van een dienstbetrekking, waardoor deze opdracht niet uitgevoerd kan worden door een zzp'er. Kandidaten die voor deze opdracht in aanmerking willen komen, dienen een overeenkomst met loonuitbetaling te hebben via een detacheringsbureau of adviesbedrijf, die dan de offerte indient. Bemiddeling is onvoldoende.*

 • Kandidaat is SKJ geregistreerd of aanvraag hiervoor is binnen 3 maanden afgerond. Dit blijkt duidelijk uit het CV (incl. registratienummer).

 • Kandidaat beschikt over minimaal een afgeronde Hbo-opleiding. Dit blijkt duidelijk uit het CV.

 • Kandidaat beschikt over minimaal 2 jaar ervaring als ambulant werker of gezinscoach in de afgelopen 5 jaar. Dit blijkt duidelijk uit het CV.

 • Het maximale all-in uurtarief (incl. reis- en verblijfkosten) bedraagt 68,- euro excl. BTW.

 • Kandidaat is beschikbaar om te werken op de vrijdag.

 • De te werken uren staan vast. Hierin is geen flexibiliteit mogelijk.

Wensen

 • Competenties: Zie PDF.

 • 5 Kandidaat beschikt over minimaal een afgeronde Hbo-opleiding Social Work, Sociaal Pedagogische Hulpverlening, Pedagogiek of vergelijkbare opleiding. Dit blijkt duidelijk uit het CV.

 • Kandidaat beschikt over op CV aantoonbare werkervaringen als ambulant werker (of gezinscoach) in gezinnen met jonge kinderen.

 • Kandidaat is in (ieder geval) beschikbaar om te werken op de dagen woensdag, donderdag en vrijdag.

 • Kandidaat beschikt over op CV aantoonbare ervaring met het voeren van casusregie.

 • Kandidaat beschikt over aantoonbare werkervaringen met de Verklarende Analyse. Dit blijkt uit de CV.

Meer informatie
Voor meer informatie omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de Hoe werkt het pagina. Heb je een vraag? Neem direct contact op met Hibo Abdi via hibo.abdi@kbenp.nl of via 06 433 634 42

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met onze opdracht adviseur.
Opdracht Adviseur Jan de Vries
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Gezinscoach die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.