thumbnail
Projectleider WPG Audit

(Talentenregio) Gemeente Dronten

De Rede 1, 8251 ER Dronten, Nederland

Project- en Programmamanagement
Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
12 Flevoland

Publicatiedatum:

22-07-2022

Sluitingsdatum:

08-08-2022

Begindatum:

01-09-2022

Einddatum:

31-12-2022

Uren per week:

12

Projectleider WPG Audit | 8-12 uur per week 

Wij zijn op zoek naar een projectleider WPG (Wet Politiegegevens).
Om ervoor te zorgen dat we aantoonbaar voldoen aan het normenkader dat is opgesteld door de NOREA in de gemeente Dronten, hebben we jou nodig.

Het betreft het verwerken van strafrechtelijke gegevens valt onder de Wet politiegegevens door verschillende teams binnen de gemeente Dronten. Denk hierbij aan de BOA taken (zowel binnen het fysiek als sociaal domein), leerplicht, participatiewet, bouwen en wonen. Conform de vereisten van de WPG moet de gemeente een audit laten uitvoeren en daarover rapporteren aan de Autoriteit Persoonsgegevens. Jouw leidende en coordinerende rol wordt gepositioneerd binnen het team Vergunningen, toezicht en handhaving.

Wat ga je doen?
Als Projectleider ben je er verantwoordelijk voor dat we gaan voldoen aan het normenkader, opgesteld door de NOREA in het kader van de WPG. Jij helpt ons audit proof te zijn!

Concreet zijn je taken:
•           Je bent projectverantwoordelijk; je inventariseert, maakt een plan en stuurt aan, vervolgens zorg je voorplanning en rapporteert
•           Je bewaakt de voortgang
•           Je adviseert over de implementatie
•           Je beschrijft beheersmaatregelen
•           Je beschrijft (werk)processen en ondersteunt de teams om(werk)processen te beschrijven
•           Je verzorgt de administratie rondom de implementatie
•           Je rapporteert aan stakeholders

Vaardigheden en eigenschappen
De projectleider die we zoeken weet vanuit een goede kennis van de WPG en AVG vlot samen met de organisatie stappen te zetten. Je bent een aanjager, je bent proactief en je weet jouw weg binnen onze organisatie snel en effectief te vinden. Je bent praktisch ingesteld en kan goed schakelen van strategisch/tactisch niveau naar de uitvoering. Je bent resultaatgericht en kunt goed prioriteiten stellen. Je bent iemand die accuraat is in documentatie en administratie. Je bent verbinder en weet anderen te enthousiasmeren. Tegelijkertijd weet je het gevoel voor urgentie goed te vertalen naar de benodigde acties.

Eisen:
-           Op cv aantoonbaar minimaal een afgeronde Hbo-opleiding
-           Op cv aantoonbaar minimaal 3 jaar werkervaring bij een gemeentelijke organisatie
-           Werkervaring opgedaan als projectleider
-           Kennis/ervaring met Wet politiegegevens en AVG
-           Werkervaring met audits 

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Projectleider WPG Audit die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.