thumbnail
thumbnail

Docent lichamelijke opvoeding / gym

St. Onderwijs Koninklijke Auris Groep

Robijnstraat 100, 2332 KV Leiden, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
12 (verdeeld over twee lesdagen) Zuid-Holland

Begindatum:

26 aug 2024

Einddatum:

30 jun 2025

Uren per week:

12 (verdeeld over twee lesdagen)

Publicatiedatum:

7 jun 2024

Organisatie onderdeel
Auris College Rotterdam

Opdracht
Leveren van een docent lichamelijke opvoeding / gymnastiek voor het schooljaar 2024/2025. De leerkracht zal lesgeven aan zes groepen leerlingen in het voortgezet speciaal onderwijs cluster 2 niveau vmbo en praktijkonderwijs. De klassen zijn klein met een gemiddelde van acht leerlingen. Alle leerlingen hebben een taalontwikkelingsstoornis of zijn doof/slechthorend. Er zal bij de meeste lessen met doof/slechthorende leerlingen een extra collega aanwezig zijn die de Nederlandse Gebarentaal machtig is. School beschikt over een eigen inpandige gymzaal en parkeerplekken.

Vereisten / knock-outcriteria
1. Bevoegdheid voor het vak lichamelijke opvoeding
2. Aantoonbare werkervaring als docent lichamelijke opvoeding

Gunningscriteria (weging, totaal 100 punten)
3. Aantoonbare werkervaring in het voortgezet onderwijs (25 punten);
4. Aantoonbare werkervaring met cluster 2 onderwijs speciaal onderwijs (gehoor en taalontwikkeling stoornis) (35 punten);
5. Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring als docent Lichamelijke opvoeding (40 punten).

Competenties

  • Zelfstandig werkend;

  • Enthousiast;

  • Empathisch;

  • Flexibel.

Functieschaal
Deze functie is ingedeeld in functieschaal LC. Deze functieschaal is verbonden aan de desbetreffende CAO van de opdrachtgever inzake de inlenersbeloning.

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: Ma – Di – Wo – Do – Vr.

Planning
De gesprekken bij de opdrachtgever zijn gepland op een nader te bepalen moment. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen zo spoedig mogelijk bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze inhuuropdracht.

Voor de zzp'er

  • Auris heeft er voor gekozen om Flextender als broker in te zetten. Na gunning verzorgt Flextender derhalve de contractafhandeling, urenregistratie en facturatie. Dit betekent dat u een overeenkomst afsluit met Flextender. De overeenkomsten zijn als model bijgevoegd in het reactieformulier (Model 4 in geval u een ZZP’er bent, Model 5 in geval u een Toeleverancier bent die een zzp’er aanbiedt en Model 6 in het geval u een Toeleverancier bent de Tijdelijke medewerker detacheert). U zal in casu factureren aan Flextender middels de facturatiemodule van Flextender. Indien u de opdracht gegund krijgt, ontvangt u een handleiding. Door in te schrijven gaat u ermee akkoord middels deze constructie de opdracht uit te voeren.

  • Voor het uitvoeren van de opdracht is afgifte van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) een vereiste.

  • Uitzend-/ en uitleenbedrijven moeten voldoen aan de voorwaarden voor disculpatie als gesteld in de wijziging leidraad invordering nr. BLKB2012/1062M.

  • Indien de opdrachtnemer een uitzend-/uitleenbedrijf betreft die is opgenomen in het register van de Stichting Normering Arbeid (SNA) zal opdrachtgever 25% van de factuur (inclusief omzetbelasting) storten op de G-rekening van de opdrachtnemer.

  • Indien de opdrachtnemer een uitzend-/uitleenbedrijf betreft die niet is opgenomen in het register van de Stichting Normering Arbeid (SNA) zal opdrachtgever 55% van de factuur (inclusief omzetbelasting) storten op de G-rekening van de opdrachtnemer.

  • Indien opdrachtnemer personeel ter beschikking stelt, staat opdrachtnemer in het handelsregister geregistreerd als bedrijf dat personeel ter beschikking stelt (conform Waadi).

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Hibo Abdi via 06 43 36 34 42 of per mail via hibo.abdi@kbenp.nl.
Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om je in te schrijven.

Documenten:

Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Help
Contact

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Docent lichamelijke opvoeding / gym die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.