thumbnail
thumbnail
Verkeerskundige

Samenwerking de Liemers

Kastanjelaan 3, 6921 ER Duiven, Nederland

Mobiliteit en Verkeer
Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 115,00
24 tot 36 uur per week Gelderland

Publicatiedatum:

07-03-2023

Sluitingsdatum:

24-03-2023

Begindatum:

10-04-2023

Einddatum:

10-04-2024

Uren per week:

24 tot 36 uur per week

1Stroom is de ambtelijke werkorganisatie van de gemeente Duiven en Westervoort. Binnen beide gemeenten spelen verschillende grote ontwikkelingen zoals woningbouwopgaves, ontwikkeling nieuwe bedrijventerreinen, herinrichtingsvraagstukken en het opstellen van nieuw beleid.

Afdeling Realisatie en Beheer werkt mee aan de verschillende ontwikkelingen. Enerzijds als adviseur binnen ontwikkelingen en anderzijds als trekker met ambtelijk en bestuurlijk opdrachtgever. Adviseren gaat met name over doorstromingsvraagstukken en inrichtingsvraagstukken binnen dit soort projecten.

1Stroom is op zoek naar een ervaren medior / senior verkeerskundige met een proactieve en oplossingsgerichte houding. Hij/zij adviseert vooral vanuit een regisserende rol

Zelfstandig adviseren op het verkeerskundig gebied en deels mobiliteitsgebied in ruimtelijke projecten waarbij de hoofdzaak verkeerskunde is.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen één werkdag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Verkeerskundige die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.