thumbnail
thumbnail

WOZ Taxateur Formele Bezwaarafhandeling

Purmerend

Purmersteenweg 42, 1441 DM Purmerend, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
8 - 16 Noord-Holland

Begindatum:

1 aug 2024

Einddatum:

1 nov 2024

Uren per week:

8 - 16

Publicatiedatum:

1 jul 2024

Organisatie
Gemeente Purmerend is volop in beweging. De laatste jaren zijn we succesvol veranderd naar een energieke organisatie met volop mogelijkheden. Wij werken volgens de “Purmerendse manier”, onze inwoners staan centraal. Dat betekent dat we bij alles wat we doen onszelf de vraag stellen; wat is hiervan de bijdrage aan de inwoners of bedrijven van Purmerend? Het betekent ook dat we denken in kansen en mogelijkheden. Creativiteit, een informele aanpak en in verbinding staan met de omgeving vinden we belangrijk.

Opdracht
Kort omschreven is jouw taak het taxatie technisch afhandelen van WOZ-bezwaarschriften in Gouw7. Dit om onze inwoners zo goed en snel mogelijk te kunnen helpen, hiervoor zijn wij tijdelijk opzoek naar versterking. Wij werken met een kleine groep van vijf taxateurs binnen team GEO-Informatie. Hiermee vormen wij een ambitieus en resultaat gericht team dat gezamenlijk zorgt voor de jaarlijkse vaststelling van de WOZ-waarden. Ben jij de WOZ-Taxateur die zelfstandig werkt en ons kan ondersteunen betreft de bezwaarafhandeling omtrent de WOZ waarde van woningen van inwoners uit Purmerend? Dan ontmoeten wij jou graag!

Vereisten / knock-outcriteria
1. Aantoonbaar in het bezit van een WOZ Taxateur diploma;
2. Aantoonbare werkervaring met de formele afhandeling van WOZ bezwaarschriften (benoem dit duidelijk in het cv).

Gunningscriteria (weging, totaal 100 punten) 
3. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar met de formele afhandeling van WOZ bezwaarschriften (benoem dit duidelijk in het cv) (40 punten);
4. Aantoonbare werkervaring met het vervaardigen, controleren, administratief verwerken én verzenden van de uitspraken op bezwaar (20 punten);
5. Aantoonbare werkervaring met Gouw 7 (benoem duidelijk waar deze ervaring is opgedaan) (20 punten);
6. Aantoonbare werkervaring met de verwerking van bezwaren in een geautomatiseerd taxatiemodel in Gouw 7 (20 punten).

Competenties

  • Analytisch;

  • Nauwkeurig;

  • Klantgericht;

  • Communicatief vaardig;

  • Enthousiast.

Functieschaal
Deze functie is ingedeeld in functieschaal 10. Deze functieschaal is (eventueel) verbonden aan de desbetreffende CAO van de opdrachtgever inzake de inlenersbeloning.

Fee Flextender
Flextender brengt voor deze opdracht € 2,25 per gewerkt uur in rekening bij de winnende leverancier. 

Benodigd aantal professionals
2.

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: ma - di – woe – do – vrij. In afstemming gebeurt dit vanuit Purmerend of andere locatie.  

Planning
De gesprekken bij de gemeente zijn gepland op woensdag 17 juli 2024 tussen 13.00 uur en 16.00 uur. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op maandag 15 juli 2024 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze aanvraag.

Voor de zzp´er

  • De opdrachtgever zal om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) vragen.

  • Het facturatieproces van deze opdracht verloopt middels de facturatiemodule van Flextender. Indien u de opdracht gegund krijgt, ontvangt u een handleiding.

  • Indien opdrachtnemer personeel ter beschikking stelt, staat opdrachtnemer in het handelsregister geregistreerd als bedrijf dat personeel ter beschikking stelt (conform Waadi).

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Hibo Abdi via 06 43 36 34 42 / hibo.abdi@kbenp.nl.
Help
Contact
Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Wil je even sparren met een van onze adviseurs?
Neem contact op met onze opdracht adviseur over de opdracht. Je kunt natuurlijk ook contact opnemen via de contact pagina.
Opdracht Adviseur Hibo Abdi
Hibo Abdi
Opdracht Adviseur

Ben jij de WOZ Taxateur Formele Bezwaarafhandeling die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.