thumbnail
Landschapsarchitect

Purmerend

Purmersteenweg 42, 1441 DM Purmerend, Nederland

Overig
Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
24 Noord-Holland

Publicatiedatum:

22-06-2022

Sluitingsdatum:

29-06-2022

Begindatum:

Z.S.M.

Einddatum:

-

Uren per week:

24

Organisatie
Gemeente Purmerend is volop in beweging. De laatste jaren zijn we succesvol veranderd naar een energieke organisatie met volop mogelijkheden waarin onze inwoners centraal staan. Dat betekent dat we bij alles wat we doen onszelf de vraag stellen; wat is hiervan de bijdrage aan de inwoners of bedrijven van Purmerend? Het betekent ook dat we denken in kansen en mogelijkheden. Creativiteit, een informele aanpak en in verbinding staan met je collega’s vinden we belangrijk.

Purmerend is een prachtige en diverse stad om voor te werken. Aan de ene kant is er de Beemster; wereld erfgoed met veel opgaven in het buitengebied en in de dorpskernen. Aan de andere kant is er het stedelijke karakter en vormen we een middelgrote stad die van alle gemakken is voorzien. Een stad waar het fijn wonen is met ruimte voor ontwikkeling, ambities en groei.

De komende jaren groeien we naar ruim 100.000 inwoners door een binnenstedelijke bouw- en transformatieopgave. We ontwikkelen meer dan 10.000 woningen. Deze groei betekent een intensiever gebruik van alle voorzieningen en de openbare ruimte. Een van de voorname gebiedsontwikkelingen in Purmerend betreft Wheermolen Oost, een van de oudere wijken van de stad. Samen met bewoners werken wij met woningbouwcorporatie Intermaris aan het opknappen van de wijk. Het doel is woningen renoveren, nieuwe woningen bouwen en het groen en de straten (de openbare ruimte) aanpakken en aanpassen naar de huidige duurzaamheidseisen.

Opdracht
We zoeken voor Wheermolen Oost een landschapsarchitect/ontwerper die zelfstandig ontwerpend onderzoek kan verrichten. Bij het ontwerpen van de passende buitenruimtes heb je aandacht voor functionaliteit, klimaatbestendigheid, natuur inclusiviteit en maakbaarheid. Het werkpakket is gevarieerd en bestaat onder meer uit het analyseren van de opgaven van de openbare ruimte, het maken van inrichtingsplannen, het concreet ontwerpen van buitenruimten tot op VO-niveau en het esthetisch toetsen van Definitief ontwerp en de gerealiseerd werk. Voor de werkzaamheden is verder het volgende van belang:

  • Je vertegenwoordigt het team Landschap en Stedenbouw in de projectgroep die verantwoordelijk is voor de gebiedsontwikkeling Wheermolen Oost.

  • Je beoordeelt en toetst de initiatieven op landschappelijke aspecten en geeft advies over wenselijkheid en haalbaarheid; Waar nodig informeer en consulteer je je collega’s over initiatieven, bv als er sprake is van significante impact op de openbare ruimte.

  • Je ben actief onderdeel van de participatie traject en, zo nodig presenteert en onderbouwt de plannen, aan de bewoners en stakeholders tijdens het participatieproces.

Naast een van nature onderzoekende houding, analytisch talent en gevoel voor vormgeving verwachten we een proactieve, resultaatgerichte werkhouding, zelfsturend vermogen en een communicatieve aard.

Vereisten Knock-out
1. Minimaal een afgeronde opleiding op hbo bachelor niveau;
2. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 6 jaar in een soortgelijke functie;

Gunningscriteria
3. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 8 jaar op het gebied van landschapsontwerp (30 punten);
4. Minimaal 10 jaar relevante werkervaring met ontwerpen van buitenruimtes (20 punten);
5. Minimaal een afgeronde opleiding op hbo bachelor niveau in de richting van Landschapsontwerp of Landschapsarchitectuur (20 punten);
6. Aantoonbare werkervaring met participatieprocessen over de buitenruimte (20 punten);
7. Aantoonbare werkervaring met grafische programma’ zoals Autocad, Vectorworks of het vermogen om het gebruik van deze programma’s snel eigen te maken (benoem dit duidelijk in het cv) (10 punten).

Competenties

  • Analytisch;

  • Zelfsturend;

  • Resultaatgericht;

  • Gericht op Samenwerking;

  • Communicatief sterk;

  • Stevige persoonlijkheid.

Functieschaal
Deze functie is ingedeeld in functieschaal 11. Deze functieschaal is (eventueel) verbonden aan de desbetreffende CAO van de opdrachtgever inzake de inlenersbeloning.

Fee Flextender
Flextender brengt voor deze opdracht € 2,25 per gewerkt uur in rekening bij de winnende leverancier. 

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
Invulling van de opdracht vindt plaats in overleg met de opdrachtgever.

Planning
De gesprekken bij de opdrachtgever zijn gepland op dinsdag 5 juli 2022 in de ochtend. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op maandag 4 juli 2022 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze inhuuropdracht.

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Jan de Vries via 06 - 365 104 90 of per mail via jan.devries@kbenp.nl. 

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Landschapsarchitect die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.