thumbnail
Senior ICT inkoper

Provincie Utrecht

Archimedeslaan 6, 3584 BA Utrecht, Nederland

ICT
Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
24 Utrecht

Publicatiedatum:

17-06-2022

Sluitingsdatum:

30-06-2022

Begindatum:

19-07-2022

Einddatum:

31-12-2022

Uren per week:

24
De twaalf provincies van Nederland hebben allemaal hun eigen karakter. Elke provincie kent een bijzondere geschiedenis, heeft een unieke cultuur en bezit kenmerkende landschappen. Provincies spelen een belangrijke rol bij het oplossen van maatschappelijke vraagstukken op regionaal niveau, zoals de Klimaatopgave. Provincies leveren een bijdrage aan beleid en realisatie. Dat doen zij afzonderlijk, maar ook gezamenlijk via het Interprovinciaal Overleg (IPO), de koepelorganisatie van de twaalf provincies. Het IPO acteert daarbij als belangenbehartiger en aanjager van innovatie en uitwisseling van kennis.

BIJ12 is de uitvoeringsorganisatie voor de 12 provincies en brengt kennis en informatie bijeen over het landelijk gebied en de fysieke leefomgeving in Nederland. BIJ12 zorgt voor uniformiteit in informatievoorziening en de uitvoering van provinciale regelingen. Deze opdracht wordt uitgevoerd voor het programma Interprovinciale Digitale Agenda (IDA) binnen IPO, in detachering vanuit BIJ12.

Achtergrond
Sinds enkele jaren werken de provincies samen aan de Interprovinciale Digitale Agenda, een programma gericht op de diverse aspecten van digitalisering van: ethiek, privacy, security, toepassing voor maatschappelijke opgaven tot het op orde brengen en houden van dienstverlening, bedrijfsvoering en databeheer. Provinciale medewerkers uit alle twaalf provincies werken in verschillende sporen (data, dienstverlening, innovatie en bedrijfsvoering) samen aan een breed scala van projecten. De drijvende kracht achter IDA is het programmabureau, met aan het hoofd de Programmamanager IDA.

Binnen IDA-spoor Bedrijfsvoering werken de provincies gezamenlijk aan operationele zaken als gezamenlijke inkoop van data, software en informatiesystemen. Hiermee kunnen kosten worden bespaard en kunnen we als provincies een vuist maken in de inkoop en zorgen dat wat we inkopen aan onze eisen voldoet. Als eerste stap is gewerkt aan een interprovinciaal Microsoft contract, dit is nu in de laatste fase. Samen met de nieuwe inkoopadviseur willen we als vervolgstap de mogelijkheid voor andere interprovinciale raamcontracten verkennen. Door gezamenlijk inkopen van standaarddiensten streven we naar kostenbesparing en betere voorwaarden voor elke provincie. Wat deze baan ook interessant maakt, is dat de provincies stevige ambities hebben als het gaat om circulair inkopen, duurzaamheid en social return. Jouw innovatieve ideeën hierover zijn van harte welkom.

Voor deze functie maak je, vanuit het inkoopteam van BIJ12, deel uit het van het programmateam IDA. Dit is een compact, dynamisch team dat werkt aan de digitale transformatie van de provincies;

Er is alle ruimte voor tijd- en plaatsonafhankelijk werken. Op dit moment is het uitgangspunt binnen IPO hybride werken. Het is mogelijk te werken op kantoor in Den Haag en op locatie BIJ12 in Utrecht.

Wat ga je doen
  • Aantal uur per week: 24
    Verlengingsopties: 4 x 6 maanden


    Verlenging vindt plaats op basis van verder gelijkblijvende contractuele voorwaarden (waaronder het uurtarief).

     

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Senior ICT inkoper die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.