thumbnail
thumbnail
Beleidsmedewerker Ruimte - 0566454

Luttenbergstraat 2, 8012 EE Zwolle, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 100,00
28-32 Overijssel

Begindatum:

27 feb 2023

Einddatum:

31 jul 2023

Uren per week:

28-32

Publicatiedatum:

25 jan 2023

Organisatie
Team realisatie bestaat uit ca. 30 collega’s die met elkaar op een prettige en constructieve wijze zorgdragen voor de ruimtelijke ontwikkeling van het landelijk gebied binnen Overijssel. De oprechte interesse in elkaar, behulpzame collega’s en informele manier van samenwerken zorgt in dit team voor een uitstekende werksfeer. Het eenheidsbreed systeem van werken met buddy’s en duo’s levert hieraan een grote bijdrage, met name ook voor nieuwe medewerkers. Buiten je eigen team werk je ook veel samen met de teams Beleidsvorming (Fysiek) en Strategie, verschillende provinciale programma’s en andere beleidseenheden zoals Natuur & Milieu en Economie & Cultuur. Je bouwt hiermee nog steviger aan je netwerk.

Project
Met name ter vervanging van een huidige medewerker die met tijdelijk verlof gaat hebben we ondersteuning nodig op het lopende ruimtelijke trajecten.

Gezocht wordt naar een opdrachtnemer, niet zijnde een zzp'er.

Opdracht omschrijving
Als beleidsuitvoerder ruimte adviseer je over ruimtelijke ontwikkelingen binnen de provincie en ben je een belangrijk aanspreekpunt voor collega’s en gemeenten. Je brengt provinciale ambities en lokale ruimtelijke ontwikkelingen bij elkaar en borgt het provinciale beleid in lokale plannen. Je denkt vanuit mogelijkheden en vindt het leuk om mee te denken en adviseren. Regisseren en verbinden zijn daarbij sleutelwoorden. Tegelijkertijd durf je kritisch te zijn en heb je overtuigingskracht. Je schakelt snel en denkt aan de voorkant van ruimtelijke processen en binnen provinciale programma’s en projecten mee over inhoudelijke mogelijkheden. Je bent hiervoor zowel intern als extern gesprekspartner en werkt daarbij nauw samen met onze accounthouders voor gemeenten en (ruimtelijke) specialisten.

Verantwoordelijkheden / Resultaten

De Beleidsmedewerker Ruimte is verantwoordelijk voor:

 • adviseren ruimtelijke ontwikkelingen;

 • verbinden van mensen en inhoud;

 • is aanspreekpunt voor de ruimtelijke onderdelen van dossiers.

Eisen

 • De aanbieder gaat zonder voorbehoud akkoord met de bepalingen in deze offerteaanvraag en verklaart dat alle aangeleverde gegevens en antwoorden juist en volledig zijn.

 • De kandidaat heeft de afgelopen twee jaar geen arbeidsovereenkomst of geen tijdelijke arbeidsovereenkomst bij de provincie Overijssel gehad.

 • De Kandidaat beschikt aantoonbaar over een afgeronde hbo-opleiding.

 • Benoem de naam van het opleidingsinstituut, de plaats, de afstudeerrichting en het afstudeerjaar.

 • De Kandidaat beschikbaar aantoonbaar over ten minste 5 jaar werkervaring als beleidsmedewerker, -adviseur of projectleider in het ruimtelijk domein, in de periode 2012 tot heden.

 • Benoem en beschrijf concreet (geen abstracte termen) in uw toelichting dat u met betrekking tot de gevraagde werkervaring aan deze eis voldoet.

Gunningscriteria

 • De Kandidaat heeft verschillende opdrachten gedaan binnen het ruimtelijk domein bij de provincie, gemeenten en/of waterschap.

 • De Kandidaat heeft enige kennis van en/of affiniteit met het ruimtelijk beleid van provincie Overijssel.

 • Kandidaat heeft gedegen kennis van ruimtelijke procedures, de omgevingswet en de actuele ruimtelijke opgaven in het landelijk- en stedelijke gebied.

Competenties

 • sociaal vaardig;

 • resultaatgericht;

 • zelfstartend vermogen.

Optie tot verlening
De opdracht kan na de initiële looptijd, in overleg tussen de Provincie Overijssel en de opdrachtnemer/kandidaat één of meerdere malen verlengd worden. De duur en de inzet worden in gezamenlijk overleg bepaald, de voorwaarden (zoals het tarief) worden bij een eventuele verlenging niet aangepast en zijn niet onderhandelbaar. De eventuele verlenging is altijd voor een bepaalde tijd en door de Provincie Overijssel schriftelijk kenbaar gemaakt aan de opdrachtnemer/kandidaat.

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Jan de Vries via 06 - 365 104 90 of per mail via jan.devries@kbenp.nl.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met onze opdracht adviseur.
Opdracht Adviseur Jan de Vries
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Beleidsmedewerker Ruimte - 0566454 die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.