thumbnail
thumbnail
Tactisch beheerder Blue Dolphin

Brabantlaan 1, 5216 TV 's-Hertogenbosch, Nederland

ICT
Sluit vandaag
110
24 Noord-Brabant

Publicatiedatum:

15-09-2022

Sluitingsdatum:

26-09-2022

Begindatum:

10-10-2022

Einddatum:

31-12-2022

Het leven is goed in het Brabantse land. Bij de provincie Noord-Brabant zetten we ons dagelijks in om te zorgen dat dit ook geldt voor de toekomst. Samen werken we aan een mooier, toekomstbestendig en een duurzaam Brabant. Ga jij voor resultaat, ben je ondernemend, heb je affiniteit met maatschappelijke vraagstukken en bovenal: werk je graag vol trots mee aan een nog beter Brabant? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Uitdaging
Ben jij de Tactisch beheerder Blue Dolphin die de implementatie van Blue Dolphin gaat versnellen en naar een hoger niveau gaat brengen? Je gaat de Technisch ICT Architect ondersteunen door mee te werken aan de inrichting van Blue Dolphin, het inregelen van koppelingen en het zorgdragen dat gebruikers optimaal ondersteund worden in het kundig worden in deze omgeving? Heb je de inhoudelijke bagage om dit geheel zelfstandig te doen maar werk je graag nauw samen met onze functioneel beheerders, architecten, technische adviseurs, en procesmanagers? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat ga je doen?
De provinciale organisatie is flink in beweging, onder andere door een recente outsourcing van de ICT-dienstverlening. Daarnaast is de Provincie zich vol aan het toeleggen op het werken onder architectuur waardoor de noodzaak voor het inzicht hebben in ons landschap van belang is. Behalve de eenmalige correcte inrichting is ook het juist inrichten van het beheer en onderhoud van groot belang. Koppelingen met belangrijke databases zoals de CMDB en onze leveranciers zijn ook zaken waar jij ervaring in hebt.

Als tactisch beheerder Blue Dolphin werk je binnen de ICT-regieorganisatie van het Programma Dienstverlening ICT. Mede vanuit je technisch inhoudelijk kennis weet je vragen te vertalen naar technische oplossingen die passen binnen de inrichtingsprincipes die wij voor Blue Dolphin hebben bepaald. Vanuit je de organisatiestructuren, werkprocessen, informatiestromen, applicaties en vooral de technische infrastructuur in hun onderlinge samenhang houd je rekening met aspecten zoals werkbaarheid en beheer. Je werkt zelfstandig aan de ontwikkeling en implementatie in samenspraak met onze lead technische architect en samen met de andere architecten en bent voldoende onderlegd om functionele vragen te vertalen in de benodigde inrichting.

Overige verantwoordelijkheden:

  • Het doen van voorstellen voor de inrichting van Blue Dolphin en deze ook in het systeem inrichten;
  • Het reviewen van designs en deze kunnen vertalen naar Blue Dolphin;
  • Het voorbereiden en begeleiden van koppelingen van applicaties om automatisch Blue Dolphin te updaten;
  • In samenwerking met technisch architect opstellen van beheerdersaanpak en instructies;
  • Het mede uitdragen van Blue Dolphin binnen de organisatie.

 

Kandidaatomschrijving

Wat verwachten we van jou?

Als Tactisch beheerder Blue Dolphin beschik je over:

-      HBO ICT / Informatica / Business information management of gelijkwaardig verkregen door andere relevante
       opleidingen en werkervaring;

-      Aantoonbare kennis en ervaring van beheer en inrichting van Blue Dolphin;

-      Aantoonbare kennis van inrichten functioneel beheer Blue Dolphin;

-      Kennis van UML en BPMN;

-      Kennis van Togaf en Archimate is een pré;

-      Aantoonbare kennis van het koppelen van applicaties aan Blue Dolphin.

Interviewplanning

We streven ernaar de gesprekken te houden in week 40.

Toelichting op rooster

De provincie werkt met flexibele werktijden en wisselt thuis en op kantoorwerken met elkaar af. Afhankelijk van de afspraken in het team kan er een een vaste kantoordag gelden. Bij de provincie gaan we uit van het BYOD (Bring Your Own Device) principe.

Dienstencategorie

Andere diensten

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Tactisch beheerder Blue Dolphin die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.