thumbnail
thumbnail
Adviseur Transformatie ICT

Brabantlaan 1, 5216 TV 's-Hertogenbosch, Nederland

ICT
Deze inhuuropdracht is verlopen
110
36 Noord-Brabant

Publicatiedatum:

23-11-2022

Sluitingsdatum:

02-12-2022

Begindatum:

02-01-2023

Einddatum:

31-12-2023

Het leven is goed in het Brabantse land. Bij de provincie Noord-Brabant zetten we ons dagelijks in om te zorgen dat dit ook geldt voor de toekomst. Samen werken we aan een mooier, toekomstbestendig en een duurzaam Brabant. Ga jij voor resultaat, ben je ondernemend, heb je affiniteit met maatschappelijke vraagstukken en bovenal: werk je graag vol trots mee aan een nog beter Brabant? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Uitdaging:
Ben jij degene die de brug slaat tussen functionele behoeftes en ICT technische behoeftestellingen voor onze ICT leveranciers? Kun jij snel toetsen of een ICT leveranciersaanbieding in lijn is met technische kaders en richlijnen? Houd jij overzicht bij een veelheid aan adviesvragen uit verschillende hoeken en behandel je deze op procesmatige wijze? Weeg jij verschillende, soms tegenstrijdige belangen mee in je technische adviezen?

Dan zou jij wel eens helemaal op je plek kunnen zijn als onze Adviseur Transformatie ICT!


Wat ga je doen?
Je bent veelzijdig inzetbaar en draagt onder andere bij aan ‘het evangeliseren’ van nieuwe technieken, opstellen van businesscases, vertalen van de klantvraag naar de optimale oplossing en waar nodig het opstellen van documentatie.

Je bent hands-on en hebt diepgaande kennis van de verschillende IT concepten en volgt de ontwikkeling van alle nieuwe technieken op de voet.

De Adviseur Transformatietraject ICT:

 • Heeft ervaring met het interpreteren van de nieuwste IT-trends en hun toepassingen bijvoorbeeld Azure en Microsoft365 (Windows365/AVD/Office365) en weet deze op te stellen in de daarvoor behorende Architectuur documenten.
 • Adviseert de projectleiders van verschillende ICT projecten bij het binnen architectuur opleveren van het projectresultaat in lijn met de project start architectuur.
 • Is eerste technisch aanspreekpunt namens de provincie voor het transformatieproject.
 • Weet de oplossingen en voorstellen door de externe leveranciers op de juiste waarde te schatten. Je beoordeelt deze op hun toegevoegde waarde voor PNB, passend binnen de technische architectuur en adviseert hierover.
 • Stroomlijnt het procesmatig adviseren door de adviseurs technische infrastructuur.

Kandidaatomschrijving

Als onze Adviseur tranformatie ICT beschik je over de volgende competenties, vaardigheden en ervaring:  
 • Resultaatgericht: vooruitdenken, gedrag gericht op het realiseren van vooraf gestelde doelen.
 • Analyserend vermogen: aandacht voor nieuwe informatie en deze effectief toepassen; situaties in een meer omvattend kader plaatsen en/of verbanden leggen met andere informatie.
 • Netwerken: ontwikkelen en onderhouden van contacten en samenwerking.
 • Faciliterend vermogen: je inzetten om met anderen resultaten te bereiken en daarmee bij te dragen aan een gezamenlijk doel.
 • Innoverend vermogen: omzetten van nieuwe en originele ideeën in producten en diensten.
 • Sterke communicator.

Interviewplanning

We streven ernaar om de gesprekken te houden halverwege week 49 of week 50.

Toelichting op rooster

De functie is voor 32-36 uur 0,8 - 1 FTE. De provincie werkt met flexibele werktijden en wisselt thuis en op kantoorwerken met elkaar af. Afhankelijk van de afspraken in het team kan er een een vaste kantoor dag gelden. Bij de provincie Noord-Brabant zijn we flexibel, en dat verwachten we andersom ook. Het (incidenteel) verrichten van werkzaamheden in de avonden of weekenden kan onderdeel zijn van deze opdracht en de vergoeding hiervoor wordt geacht in het overeen te komen tarief te zitten.

Dienstencategorie

Andere diensten

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Adviseur Transformatie ICT die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.