thumbnail
thumbnail
Handhavingsjurist omgevingsrecht

Omgevingsdienst Midden-Holland

Thorbeckelaan 5, 2805 CA Gouda, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
24 Zuid-Holland

Begindatum:

1 jan 2024

Einddatum:

1 jan 2025

Uren per week:

24

Publicatiedatum:

17 nov 2023

Omschrijving van de opdracht
De Omgevingsdienst Midden-Holland is voor haar afdeling Bouw- en woningtoezicht per direct op zoek naar een (handhavings)jurist omgevingsrecht (BWT).

Je behandelt zelfstandig handhavingszaken rond overtredingen van bouw- en RO-regelgeving. Je zorgt voor de communicatie met de overtreder, de gemeente en eventuele verzoekers om handhaving. Daarnaast behandel je bezwaar- en beroepszaken. Ook geef je juridische adviezen aan onze opdrachtgevers (gemeenten en provincie) over de bouw- en RO-regelgeving.

Kandidaten dienen een juridische opleiding te hebben op  HBO/WO-niveau en minstens zes jaar ervaring met de genoemde taken in de afgelopen tien jaar.  Kandidaten die hiernaast kennis van en ervaring hebben met het afhandelen van bezwaarschriften hebben de voorkeur.

Het is belangrijk dat je beschikt over goede contactuele vaardigheden en dat je kunt meedenken met onze opdrachtgevers. Je hebt een goede politieke antenne. Je bent iemand die initiatiefrijk en enthousiast is, kan overtuigen en een oplossings- en resultaatgerichte instelling heeft.

Daarnaast ben je in staat om, door opgedane kennis en ervaring, junioren uit het team op weg te helpen in zaken waar zij tegenaan lopen.

De ODMH is een dynamische overheidsorganisatie. We werken voor meerdere gemeenten en de provincie en hebben daardoor te maken met een breed scala aan handhavingszaken. Elke dag is anders!

Voor het inwerktraject wordt een programma op kantoor verzorgt, daarna wordt er flexibel gewerkt. (zowel vanuit kantoor (minimaal 1 dag per week) als vanuit huis)

Eisen

  • Akkoord procedure en inhuurvoorwaarden (oa all-in tariefstelling wat betreft reiskosten woon-werk en evt fee kosten)

  • Na gunning van eventuele opdracht vraagt de ingehuurde medewerker bij de afdeling P&O ODMH de VOG aan

  • De kandidaat heeft minimaal een afgeronde juridische HBO opleiding.

  • Kandidaat heeft minimaal 3 jaar ervaring als Handhavingsjurist omgevingsrecht in de afgelopen 10 jaar, bij een gemeentelijke en/of overheidsinstantie.

Wensen

  • De kandidaat heeft een korte zelfgeschreven motivatie in het cv opgenomen.

  • De kandidaat heeft werkervaring bij een omgevingsdienst.

  • Competenties: Zie PDF.

Meer informatie
Voor meer informatie omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de Hoe werkt het pagina. Heb je een vraag? Neem direct contact op met Leya Schoonderwoerd via leya.schoonderwoerd@kbenp.nl of via 06 436 079 99.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met onze opdracht adviseur.
Opdracht Adviseur Jan de Vries
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Handhavingsjurist omgevingsrecht die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.