thumbnail
thumbnail
Adviseur Ruimtelijke Ordening en Milieu

Omgevingsdienst Midden-Holland

Thorbeckelaan 5, 2805 CA Gouda, Nederland

Ruimtelijke Ordening
Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
36 Zuid-Holland

Publicatiedatum:

22-11-2022

Sluitingsdatum:

01-12-2022

Begindatum:

01-01-2023

Einddatum:

01-07-2023

Uren per week:

36
Omgevingsdienst Midden Holland is op zoek naar een adviseur ruimtelijke ordening en milieu

Vanwege het vertrek van een collega zoeken we op korte termijn iemand die het werk kan overnemen, voor de periode van een half jaar (tot 1 juli 2023). We hopen dat de vacature daarna is ingevuld. We vragen een inzet van 36 uur per week. De uren kunnen ook door twee personen worden geleverd, dit behoort wat ons betreft tot de mogelijkheden. We vragen ten minste 1 dag per week op locatie bij ODMH. 

Het werk
  • Je adviseert onze regiogemeenten over de grijze en groene milieu thema's in ruimtelijke ontwikkelingen. De ROM-adviseur komt om het hoekje kijken als een initiatief niet past in het bestemmingsplan. Qua thema's gaat het bijvoorbeeld om geluid, lucht, geur, externe veiligheid, ecologie of bodem. Daarnaast breng je ook thema's als ondergrond of klimaatadaptatie in. Binnen het milieu werkveld ben je een generalist; je weet één en ander van al deze thema's, voor het 'echte' werk kan je terugvallen op een grote groep specialisten binnen ODMH. Gebruik maken van elkaars kennis vinden wij vanzelfsprekend.
  • Voor 1 van onze klantgemeenten wordt je 'ambassadeur'. Dat wil zeggen dat je spin in het web bent en het werk op het vlak van ruimtelijke ordening en milieu coördineert en bewaakt. 
Kennis/ervaring
  • Een afgeronde opleiding op het gebied van ruimtelijke ordening of milieu.
  • Minstens 2 jaar relevante werkervaring in het vakgebied van de ROM-adviseur.
  • Je hebt organisatorische talenten, gaat makkelijk met andere mensen om en kan overtuigen.


Er wordt voor 36 uur iemand gezocht. Echter kan dat ook twee personen zijn. Hier wordt rekening mee gehouden tijdens het beoordelen.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Adviseur Ruimtelijke Ordening en Milieu die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.