thumbnail
thumbnail

Senior Toezichthouder Complexe Bedrijven

ODRA

Molenstraat 19, 4701 JL Roosendaal, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen limieten
20 Noord-Brabant

Begindatum:

1 jul 2024

Einddatum:

30 jun 2025

Uren per week:

20

Publicatiedatum:

5 jun 2024

Opdracht omschrijving
Omgevingsdienst Regio Arnhem zorgt, samen met haar partners, voor een veilige, gezonde en duurzame leefomgeving. Hierbij staan onze kernwaarden vakmanschap, vertrouwen, verantwoordelijkheid en samen voorop. Iedere professional draagt bij aan het organisatieresultaat vanuit zijn eigen vakgebied: vergunningen, toezicht, advisering, in een administratieve functie of als staffunctionaris. Samen met onze opdrachtgevers werken we aan onze doelstellingen. 

Binnen het team Toezicht Bodem Afval is tijdelijk ruimte voor een Senior Toezichthouder Complexe Bedrijven. Deze bedrijven zijn complex door hun omvang en hebben daarmee een nadrukkelijke impact op de leefomgeving. Daarbij speelt de Omgevingswet als kader een leidende rol.

Verantwoordelijkheden
Jouw verantwoordelijkheden zijn:

  • Uitvoeren van (integrale) milieucontroles, milieuaudits en eventueel handhaving bij complexe (afval) bedrijven;

  • Opstellen van toezichtsplannen voor complexe bedrijven;

  • Afhandelen van milieuklachten, ongewone voorvallen en verzoeken tot handhaving;

  • Vraagbaak/coach voor andere collega’s;

  • Ondersteunen van de juristen bij lopende handhavingsprocedures;

  • Medeverantwoordelijk voor het teamresultaat;

  • Beoordelen e-mjv.

Beschikbaarheid
De kandidaat is inzetbaar vanaf 1 juli 2024 tot en met 30 juni 2025 voor 20 uur per week. De inhuuropdracht kan optioneel worden verlengd. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.

Eisen

  • U voegt een cv van maximaal 3 pagina's A4 toe.

Wensen

  • Conform profiel (100%)

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Sybren Hindriks via 06 43 53 65 77 of per mail via sybren.hindriks@kbenp.nl.
Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Help
Contact

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Senior Toezichthouder Complexe Bedrijven die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.