thumbnail
thumbnail
Projectleider Aandachtsbedrijven

ODRA

Molenstraat 19, 4701 JL Roosendaal, Nederland

Project- en Programmamanagement
Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 120,00
36 Noord-Brabant

Publicatiedatum:

14-03-2023

Sluitingsdatum:

24-03-2023

Begindatum:

01-05-2023

Einddatum:

30-06-2023

Jij werkt binnen het programma aandachtsbedrijven, als projectleider voor grote industriële bedrijven. Bedrijven die te maken hebben met vergunningsverlening, toezicht en handhaving. Deze bedrijven zijn complex door hun omvang en hebben daarmee een nadrukkelijke impact op de leefomgeving. Daarbij speelt de Omgevingswet als kader een leidende rol. In deze context breng jij als projectleider zowel technisch, bestuurlijk als qua omgevingscommunicatie, orde.

Je hebt als projectleider de verantwoordelijkheid om samen met de betrokken professionals (en klanten) een integraal, uitvoerbaar en gedragen resultaat neer te zetten. Hierbij spelen inhoudelijke, politieke, maatschappelijke en financiële aspecten een belangrijke rol.

Jouw opdracht is deze aandachtsbedrijven terug naar regulier toezicht te begeleiden. Omdat jij kunt prioriteren, aanspreken, knopen kunt hakken en bestuurlijke sensitiviteit meeweegt. Daarom zetten wij jou hierop in.

Je hebt.......

  • bijvoorbeeld een hbo opleiding richting Bestuurskunde, Bedrijfskunde, Ruimtelijke ordening of Milieu;
  • vijf jaar werkervaring in projectleiding, -begeleiding en/of –coördinatie in het VTH werkveld;
  • affiniteit met het werken binnen de dynamiek van fysieke leefomgeving en milieu en het afwegen van verschillende belangen;
  • maatschappelijke en bestuurlijke antennes en aantoonbare ervaring binnen een bestuursorgaan en het adviseren van bestuurders;
  • teamspeler, iemand die nadrukkelijk bijdraagt aan de ontwikkeling van het (project)team en de verbinding naar de organisatie.

  • Je bent aanspreekpunt voor provinciale opdrachtgevers, ketenpartners, andere Gelderse omgevingsdiensten, bedrijven en omwonenden.
  • Je beoordeelt en adviseert over de knelpunten, mogelijkheden en risico’s, consequenties en haalbaarheid; formuleert alternatieven of varianten voor bijstelling van projecten.
  • Pak regie en leidt het team. Breng structuur, orde en netheid aan. Doe dit samen met vergunningsverleners, juristen, handhavers, toezichthouders en eventueel experts die worden ingevlogen.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen één werkdag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Projectleider Aandachtsbedrijven die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.